Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Na Ukrajině zuří od roku 2014 trvalá občanská válka?

0 0
možnosti
ZZ

Ano - je to něco jako boj Severu proti Jihu svého času v USA.

0 1
možnosti
Foto

Doporučuji - LINKA DŮVĚRY CKI

284 016 666 - třeba ještě není pozdě;-)

2 0
možnosti
ZZ

Na vás je vidět, že máte evidentně špatného terapeuta.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
JP

Zrádče Kobzo, jste pěšák Kremlu v hybridní válce. Dříve nic a najednou chrlíte jeden blog za druhým...Z těch Vašich pokryteckých žvástů a lží se mi zvedá žaludek a připomíná mi to dobu normalizace. Dál věrně sloužíte Sovětskému svazu, pod rouškou vlastenectví sloužíte východnímu agresorovi. Budu parafrázovat z doby nástupu Hitlera - "na Ukrajině se bojuje o Prahu".

6 9
možnosti
IZ

I56v57a51n 37Z71b14o14ř13i80l

28. 1. 2022 21:28

Pozor, ať vám neprasne cévka z toho spravedlivého rozhořčení. I když, když někdo dokáže vyplodit takové žvásty, jako vy, tak mu ta cévka asi nemá kde prasknout.

7 5
možnosti
IZ

I58v10a69n 91Z12b92o98ř43i94l

28. 1. 2022 20:35

Pane Kobzo. Děkuji za velmi dobře napsaný článek a hlavně Vám děkuji za odvahu, neboť zdejší smečka Vás "vynese v zubech" a "roznese na kopytech". Ale nic si z toho nedělejte, naštěstí neumí nic jiného, než prázdně nenávistně žvanit. Přeji hezký večer. R^

12 7
možnosti
Foto

Ta vaše smečka také nelení.

3 0
možnosti
LC

Pane Kobzo, je to prosté. To se v Bruselu usnesou, že bude provedena Non Article Five Operation a ještě ten den můžete šupajdit bránit nějakého člena NATO do Afgoše, do Iráku ... nebo na Ukrajinu.

1 1
možnosti
OT

RvRvRvStyď se Kobzo, příteli okupantů.RvRvRv

1 6
možnosti
JF

Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Zdroj: https://jirikobza.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=782484

Já to zdejší páně Kobzovo curriculum vitae zkrátím - píše o věcech a fabuluje! :-)

2 1
možnosti

Autor asi spadl z višně. O tom, že by se NATO vojensky zúčastnilo bojů na východní Ukrajině nepadlo nikdy ani slovo už jen z toho prostého důvodu, že Ukrajina není členem NATO. Případné odvetné akce Západu po napadení Ukrajiny Ruskem by se odehrály hlavně na poli hospodářských sankcí, takže nikdo nás do žádné války nežene. A jestli tady někdo vyhrožuje silou, je to především Rusko, které u hranic Ukrajiny kumuluje statisícové vojsko a vojenskou techniku. Zprávy USA o případném vyslání kontingentu 5 až 8 tisíc vojáků k posílení o b r a n y východoevropských států, č l e n ů NATO, nelze považovat za vyhrožování silou a přípravu k útoku, ale za nezbytné kroky k zajištění bezpečnosti členských států. Nehledě k tomu, že nesnesou srovnání s řinčením zbraní Ruska.

8 3
možnosti
VV

A ze musela byt hodne vysoka. ;-D A pripada mi to ze zde tak cini opakovane.

2 0
možnosti

Pane Kobzo samozřejmě karma.

Některým diskutujícím se rozsvítí kebule teprve až jim bouchne nad hlavou atomovka, stejně jako některým politikům.

Válka NATO s Ruskem na území Evropy, ve které se v podstatě mlátí Rusové navzájem by byla hodně hloupá válka a Američané se mohou takové válce v pohodě smát, ale jen doby, než jim někdo dopraví několik atomovek nad USA.

9 6
možnosti
Foto

To je závěr schůze uličního výboru KSČM???

10 1
možnosti
Foto

Opět se ukazuje, jak politické autoritářství omezuje možnosti mírového soužití lidí. Neříkám, že by ve svobodné společnosti neexistovaly konflikty a šedé zóny. Co se ovšem týče soužití lidí tak samotná existence států a tudíž státních hranic násilí a nenávist mezi skupinami lidí, odlišných v nedůležitých lidských charakteristikách, pouze umocňuje.

1 0
možnosti
Foto

Lidi se prali už v dobách, kdy státy, či hranice ještě neexistovaly.

3 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik