Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

No to se podívejme, jaké hluboké myšlenky se to honí za tím budovatelským čelem, kolik chrabrosti se tísní v tom kuřecím hrudníčku....

Vždy mne znova překvapí, kolik soukmenovců neodolá pokusu se na tomhle tématu lidsky oddělat. Co ovšem nepřekvapí, je ta hluboká brázda v hlavách zdejších "pamětníků", kterou úspěšně vyoral Dr. Husák. Ta je tak hluboká, že už patrně nezaroste.

Poláci se shodli, že Češi jsou "tchuři", že zradí cokoliv, čeho jsou součástí a kohokoliv, kdo se na ně spolehne. Dlouhodobým pohledem na společenskou diskusi u nás musím konstatovat, že dodržet slovo, cítit povinnost vůči spojencům je výhradně vlastností menšinové elity, zatímco das Volk se angažuje pouze ve chvíli, kdy lze z dohody něco vytěžit, ale jakmile to znamená plnit nějakou smluvní povinnost, hledá cestu, jak se ze smlouvy vymluvit nebo vylhat.

Nakonec mám jednu chmurnou myšlenku. Ti samí, kdo tu neustále tvrdí, že v očích Západu jsou jen podlidé uzurpovaní v nějakém protektorátu, se dokáží v okamžiku otočit na patě a vylít si své mindráky na Ukrajincích, o kterých mluví jako o podnárodu, podlidech.

K západu po bolševicku, k Ukrajině po náckovsku. Defilé českého národního chudáctví.

5 4
možnosti
JZ

SPD získalo v posledních volbách do Poslanecké sněmovny necelých 10% hlasů a to fakt není většina. I když tomu někteří jeho slabodušší příznivci nechtějí rozumět. ;-D

9 5
možnosti
VB

Takže je třeba je demokraticky umlčet? Většina bere vše? Není to z vaší strany bolševismus? S těmi menševiky je podle Vás třeba zatočit, mají jen 10%.

3 0
možnosti
JZ

Proruských kolaborantů je ve skutečnosti jenom hrstka.

4 3
možnosti
JN

J98o10s20e88f 80N70i34k25l

26. 1. 2022 11:55

Tak v diskuzích pod blogy na iDnes to tak vypadá...bohužel skutečnost je jiná...

1 3
možnosti
JZ

Pan Kobza byl předlistopadovým členem KSČ a jeho bláboly to potvrzují. Sankce prý poškozují více nás než Rusko. Jak je tedy možné, že životní úroveň Rusů od roku 2014 trvale klesá.? Na to lháři nemají odpověď. Rusko je zemí masivní korupce devastované oligarchy z okolí Putina.

Bránit vyslání našich vojáků na Ukrajinu je zločin vlastizrady, je to stejné,, jako když podobní Kobzové bránili v roce 1938 vyslání vojáků na pomoc Československu.

3 6
možnosti
ZZ

Ano- to máte svatou pravdu - byl 1 rok komunistou.

Byla to vlastně pracovní podmínka, aby mohl pracovat i Strojexportu.

Jinak má ale bohaté zkušenosti z oblastí Středního Východu - Egypt, jemen, Jordánsko, Irán .... i v diplomatické činnost pro ČR.

Jsme všichni rádi, že životní úroveň Rusů klesá a že je už příští rok nepotkáme na žádných světových letoviscích. Tvrdí se to už 20 let, ale skutečnost je bohužel jiná. Nicméně jsem opravdu rád, stejně jako naši spoluobčané, že naše vojenské jednotky zasadí Rudé armádě smrtící úder, po kterém se již nevzpamatuje.

;-D;-D;-D

2 2
možnosti
Foto

Asi by rádi, tito politici, aby armáda Ukrajiny tuto munici střílela na civilisty, co se chtějí separovat.

5 1
možnosti
IB

I39v88o 33B65o37u27š73e

26. 1. 2022 10:40

Jasne, rusaci uz nekolik mesicu shromazdujou vojsko u hranic s Ukrajinou a muze za to USA.;-D

6 7
možnosti
JS

A Ukrajina ne? Akorát chybí fotky, protože to není v zájmu mainstreamu.

1 2
možnosti
Foto

J73a74n 31Š37i54k

26. 1. 2022 10:38

Hm, tak podle Vás Ukrajina vyvolá válku s Ruskem. Ó, ano. Její dva tisíce tanků dojede až do Moskvy a obsadí Rudé náměstí nebo si nechá rozbít a zdevastovat vlastní zemi? Nebo jaké máte vývody pro tak geniální myšlenku? Na těchto situacích je dobrá jedna věc. Ukáže se kde kdo a na jaké straně stojí. Vedení naší země se rozhodlo, kde stát bude dle mého velmi správně. Kde stojí Vaše skvělé hnutí je jasné i bez Vašeho článku ;-) Hezký den

12 6
možnosti
ZZ

Vaše názory jsou pevné a činy rozhodné.

Škoda jen, že jsou učiněny na základě nesprávných informací.

;-(;-(;-(

0 3
možnosti
MM

Demagogie vyfutrovaná bolševickým a rádoby "vlasteneckým" vnímáním světa. :-P Rv

7 7
možnosti
ZZ

Podle všeho to vypadá, jako by celý válečný spor vyvolávalo pouze samotné NATO a USA a Německo se snaží vycouvat z jakékoliv angažovanosti.

Dokonce i samotná Ukrajina je dnes rozčarovaná z toho, do čeho ji USA navezly.

Nové dělostřelecké granáty do svých houfnic ráže 152 mm sice Ukrajina potřebovala, protože při ( Minskými dohodami zakázaným ) ostřelováním opolčenců měla značnou spotřebu, ale dodávky novější techniky - např. dodávky samohybných houfnic Dana, jsou už jaksi problémy navíc - se kterými se původně nepočítalo. Dodávky raket Javelin jsou sice také zajímavé - ale bez dalších US specialistů se neobejdou - takže na Ukrajině se nyní hromadí víc příslušníků cizích armád, než je ochoten akceptovat šéf ukrajinské bezpečnostní rady - Oleksij Danilov. Tato přítomnost je nyní pro Ukrajinské politické vedení větší hrozbou, než makety aut a tanků na ruské straně hranic.

;-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik