Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Napíši to asi takhle. Pokud se mají poslanci zbavit funkce, nebo se omezit na příjmu financí, najde se vždy milion a jeden důvod, proč to nejde. A to opravdu není jen o Farském, ale o každém z nich.

Dokonce se najdou i tací, kteří si mandáty prodlužují přes různé nemocenské. Ale co už. Poslanec Farský to prý řeší. :-)

Doufám a věřím, že spolu s podivnými sponzory budou STAN propříště řešit i jejich voliči. Nechci takové lidi v poslaneckých lavicích. Vadí mi jejich neustálé výmluvy a omluvy. Jednou jsi šmejd, tak jím i zůstaneš.

8 0
možnosti
RK

Koho chcete nebo nechte v poslaneckých lavicích, to nechte laskavě na voličích. Vy jste nikoho z pětikoalice nevolil, takže vám to může být šumák.

0 4
možnosti
Foto

Odjet na stáž do USA není, na rozdíl od dotačního podvodu, nic nezákonného. Tím nechci počínání Farského hájit. Jenom je mi divné, že jste neměl takovou péči o charakterního Andreje Babiše.:-/:-)

7 11
možnosti
PK

Tak to, že jede na stáž měl v prvé řadě říci voličům. PŘED VOLBAMA!!!

Ale když už jste si zde zcela nesmyslně, ale tradičně, šťouchla do Babiše. Podivní sponzoři vám nevadí? Také je to v pohodě? Jen proto že je to sice podvod, ale netýká se Babiše? Máte paní Jandová, takové dost jednoduché myšlení. Politik je pořád jen politik. Lhostejno, ke které straně patří. A já si o nich už iluze nedělám. Vám je však moc přeji. :-)

18 1
možnosti
LH

Hlavně že na začátku měla zdejší blogerska "elita" jasno že skaut Farsky nelze. Pravda nelze, ale nerika tak nějak pravdu...

12 0
možnosti
JD

Elita teď neví, jak se k tomu postavit. Někteří mlčí, někteří lžou.

11 1
možnosti
PB

..... zaujala mě ta (původní) podpora ze strany politických souputníků, kerou sa oháňal kolem dokola a potem všeci ti lídři tu podporu zapřeli (?),- tak von teda jako lhal ?,- nebo lhali ti vostatní ?,- taky mohli lhat všeci dohromady, žejo?!,- ....... asi to bude konečně ta jinakost, nová kvalita, opravdovost, jasný signály a progresivní komunikace;-DVEU !

8 0
možnosti
RC

No mohl lhat, nebo si to mohl vykladat jinak nez souputnici. Kdo to rozsoudi?

0 0
možnosti
JL

Někdy stačí málo a člověk je hned slavnej, jako ten kudrnatej míšenec z TOPky.

5 0
možnosti
JD

Kdepak je mu konec?

1 0
možnosti
TC

Vážený pane Nožičko, vy jste se snad už úplně zbláznil. Oni si to dořeší i bez vás.

4 12
možnosti
JN

Že se z toho v případě potřeby zase nějak vykroutí, o tom samozřejmě nepochybuji. ;-)

Ale ono je snad, pane Charváte, někým zakázané o tom psát?

4 0
možnosti
RK

Stejně jsou to krásné časy. Lidi pomalu začínají volně dýchat, neběhá tu polovzdělaný ministr vnitra v červeném svetru, spasitel národa už mečí jen ve svém tisku, ve stínové vládě esa typu Jermanová, Vildumetzová, mistryně světa v alpinismu... a tak se pan učitel chytá aspoň marginálií. Pan učitel ale musí před vpádem ruské hordy na Ukrajinu nabrat sil, aby mohl plédovat za milované Rusko. ;-)

9 14
možnosti
ZZ

Já si myslím, že nejlíp se projevuje ten nedovzdělaný ministr zahraničí a ministryně války - ti teda háží perly.

;-D

16 3
možnosti
PV

Vite co, nechte to na volicich STANu, jestli jsou lepsi nez volici stran, ktere pred volbami kritizovali, nebo jsou naprosto stejni.

3 2
možnosti
Foto

Jestli oni na MUNI nezapomněli probrat Ústavu - článek 26: "Poslanci a senátoři vykonávají svůj mandát osobně v souladu se svým slibem ..."

13 1
možnosti
ZZ

Podraz to sice je - ale ten si musí Národní fronta vyřešit sama.

Doufám, že mu bude vyplacen za leden jen poměrná část poslanecké odměny.

;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,05
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik