Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zajímavé, že Izrael si zachovává k tomuto konfliktu neutrální postoj a hodnotí jej pouze jako obchodní válku třetích stran, která se Izraele netýká !

;-)

0 0
možnosti

A samotní Ukrajinci tvrdí, že je Ruské jednotky na jejich území nemohou nijak ohrozit.

Oleksij Danilov, šéf ukrajinské bezpečnostní rady, vyzval obyvatele ke klidu a politiky nabádal, aby nemanipulovali tématem možné války.

„Poslední dobou se média hemží spoustou ,paramilitární beletrie‘. Rád bych vás požádal: uberte napětí,“ prohlásil. Danilov ujistil, že „situace je celkem srozumitelná“, a zopakoval, že není důvod pro panikaření.

https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/kyjev-rusko-utok-nechysta-zatim-40385109#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=TAsnSjzyUbp-202201260816&dop_id=40385109&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

;-)

0 0
možnosti

Třetinový rozpočet?

Třináctinový!

Pokud se podíváme na data SIPRI za rok 2020 a podíly jednotlivých států na světových zbrojních výdajích, dostaneme:

Rusko 3,2 %, Čína 13,08 %, USA 40,35 %, NATO 57,19 %.

1 0
možnosti

Přesná čísla nemám k dispozici, tak jsem to raději nadsadil. I tak to o mnohém, prakticky o všem vypovídá.

Zloděj křičí - Chyťte zloděje!:-(

0 0
možnosti

Před invazí USA do Iráku naše noviny psaly stejné zprávy : Zbraně hromadného ničení nechal Saddám Husajn připravit k použití ......

Dodnes se tam nic nenašlo.

;-D

3 0
možnosti

...no není to moc dávno kdy nás ty neohrožené Americké výzvědné služby jak píšete přesvědčily,že je to jejich bezbřehé přání a dělají vše,že válka "s Ukrajinou musí bejt" no uvidíme kdo z nich má pravduV!!

1 0
možnosti

Když američané hodlají snižovat počty zaměstnanců na svém velvyslanectví, tak ten plánovaný útok Ukrajinců na Doněckou a Luhanskou republiku má asi reálný základ - jen přesné datum a US televizní štáby chybí na budoucím bojišti.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-na-ukrajinu-dorazila-prvni-vojenska-pomoc-z-usa-186462#utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

:-/

0 0
možnosti

V roce 1968 potřebovali spřátelené armády 500 000 vojáků aby obsadili Československo. Těch 100 000 vojáků by na obsazení daleko větší Ukrajiny nemohlo stačit.

1 0
možnosti

Kde jsem to už v historii četl?

Třetí říše je povinna zabránit masakru svých soukmenovců na území ČSR a proto musí obsadit dané území. a zabezpečit jejich bezpečnost.

Následovat musí v zájmu Třetí říše obsazení celého území ČSR.

0 0
možnosti

Asi chcete, aby východní Ukrajinu ovládli Banderovci;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS