Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J63o65s11e68f 15B35á48r44t23a

22. 1. 2022 12:08

Jestli ho v porodnici nevyměnili?

1 0
možnosti

Veřejně se chlubit tím, že jsem práskač... ;-(

A těm dětem vaše jednání rozhodně nepomohlo.

3 0
možnosti
Foto

Jaky je vztah syna k matce,ktera o nem takto pise soukrome veci? Pokud o nem pisete,tak doufam,ze s jeho svolenim.

Resit za neho vyber partnerek muze byt velmi kontraproduktivni. Pomohlo by,kfyby svoje nastaveni a jeho podvedome i vedome duvody resil/rozkryl pomoci dobreho psychologa. Jinak si bude vybirat porad stejne. Patrne problem pochazi z rodinnych vztahu. Nedivim se.

4 0
možnosti

Myslíte si, že by se syn měl vrátit k mamince? ?

5 0
možnosti

Takže matka dospělého syna, která navíc v Norsku ani nežije (!), udává jeho partnerku na Barnevernetu, a aktivně tak podporuje tuhle nechvalně známou fašistickou zločineckou organizaci!

Paní, která si stále dokola stěžuje, jak je všude všechno (hlavně u nás) špatně!Rv!Tohle zkrátka může udělat a ještě o tom napsat jen těžce duševně postižená osoba.

3 1
možnosti

Pan Šimek zjevně nemá s práskačstvím problém, když můj příspěvek mínusuje. Paní tedy dle něj vlastně udělala záslužný čin (pokud to její psaní ovšem není lež, vyprodukovaná chorou myslí).

1 0
možnosti

Svým způsobem Vás lituji ..ale vlastně jen od Vás ještě nečetla že by jste někoho pochválila. Ale v našich dětech se odráží i naše výchova.. Buď je syn bačkora a nebo mu ta paní dává neoddolatelny sex..;-);-)

6 0
možnosti

Autorka zatím chválila své rodiče a svého kocourka.

2 0
možnosti

Při vší úctě, výběr partnerek mladým mužem v blogu značí spíše výchovné selhání jeho matky.

7 0
možnosti
Foto

Barnevernet je typická fašistická instituce.

7 1
možnosti

Ano a sefuje ji Володимир Олександрович Зеленськи.

0 3
možnosti

Jak pořád tvrdím, nejvíce třenic (včetně těch rodinných) vzniká tím, že se někdo do něčeho ... ehm ... montuje, v tomto případě Vy. Chápu, že máte starost o syna, ale kontaktování nějakého úřadu, i kdyby měl lepší pověst než Barnevernet, mi přijde za čarou.

Druhá věc je, že matky mají tendence omlouvat své nynánky a veškerou vinu házet na snachy (polosnachy). To co Vám může připadat jako hysterický výstup, může být jen běžná hádka, tak např. moje máti je schopna interpretovat událost, u níž jsme byli oba, naprosto odlišně než já, a když k tomu přidám ještě schopnost rozeznávat 2000 tónů hlasu, váda může být na světě.

11 0
možnosti

J62a75n 12D87o82u80š89e90k

21. 1. 2022 12:07

Synáčkové si prý vybírají partnerky podle nějakého vzoru... Počkat, jak to bylo. Podle maminky?

9 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,67
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik