Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...po návratu z USA nám tu"šikanu"určitě vrátí ke svému prospěchu tak to ale chodí v politice až ho navrhlou na nějakou cenu za sebeobětování ve prospěch ČR..

4 0
možnosti
JH

V ČR je snad už odepsaný, zřejmě zamíří do Brusele...

3 0
možnosti
MM

Není co oslavovat a koho chválit, když ho k morálce někdo z nouze dotlačí a není v ní sám zakotven. Prostě morálka z donucení, účelová a pouze pro tuto chvíli.

7 0
možnosti
MM

A ještě něco: na Neviditelném psu je zajímavá diskuse k otázce morálky. Kdosi tamp píše, že Farský po racionálním váhání se zachoval správně. Ale přeci nad morálkou a slušností není třeba váhat. Pokud dotyčný nepřemýšlí co morálka je. Příkladem morálky budiž obchodník z první republiky, který by se k ošizení zákazníka nikdy nesnížil. Morálku nám vštípili rodiče a škola. Moje máma jako pokladní ve spořitelně, když ji při uzávěrce chyběl desetník, dala ho ze svého, když někdo desetník nechal na pultu, běžela mu ho vrátit. My děti jsme to viděli a podle toho žily. Jsou dnešní učitelé a rodiče schopni takovou morálku dětem vštípit?

4 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články