Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel se vším lze naprosto souhlasit až na samotný název, se kterým se neztotožňuji. Pro naprostou většinu národa určitě Farský není hrdina či morální ikona, naopak projevil se jako jeden z Babišových papalášů.

Přestože chápu, že p.Farský má s V.Rakušanem dlouhodobé kamarádské vztahy, musí být těmto vztahům nadřazeny zájmy hnutí STAN, resp. jejich voličů.

1 0
možnosti

Nikoliv - je mnohem horší, protože STAN lidem sliboval, že bude lepší ANO a lepší prý bude celá Národní fronta. Zatím však vidíme spíš opak.

;-(

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti

;-D;-D;-D Další, co neunesl vítězství!;-D;-D;-D

6 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 3
možnosti

Tohle by mělo trápit především všechny slušné lidi, těm neslušným to je jedno. Kam se zařadíte?

2 1
možnosti

Tak jsem si vzpomněl na senátora Čubu, toho z těch Slušovic, co se v senátu neukázal dva roky.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

přesně tak...z nouze nakonec cnost...být politik, znamená být kouzelník

10 0
možnosti

J31a77n 92R43á91ž

20. 1. 2022 17:04

O dalším osudu pana Farského netřeba mít obavy. Z v USA získanou kvalifikací experta na federalizaci EU, je zcela zřejmé, kde bude po návratu jeho místo!

9 1
možnosti

Kdyby to Farský řekl před volbami, mohl klidně poslancovat i studovat hlouposti v USA. Dobře mu tak ..............RvRvRv

3 2
možnosti

Studovat hlouposti v Americe... Pak se nedivte,že vás je vždy beru vážně.

1 0
možnosti

Tak to bychom měli, je to pašák, teď by mi mě skutečně zajímalo, jak pan F. po návratu zužitkuje své studijní info k zlepšení EU, bo to co funguje USA to rozhodně nemusí oslovit jednotlivé národnosti sdružené v EU....

11 0
možnosti

Bez obav, bude to k vaší naprosté nespokojenosti ;-)

3 1
možnosti

No to je toho. Každý rozumný člověk, když shání práci si toho rozjedná víc současně. A když mu vyjde víc možností, tak zváží, kterou přijme nebo jestli je schopen jich zvládnout víc najednou.

Ukázalo se, že studovat v Oregonu a poslancovat v Praze se skloubit nedá, tak si Farský vybral tu atraktivnější možnost.

2 5
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik