Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pobavilo, líbí se mi ta jemná ironie. Kreslíte úžasně. R^

2 0
možnosti
MP

Děkuji Vám moc za návštěvu a pochvalu, která mě velmi potěšila.

1 0
možnosti
Foto

Vztah mezi vysoce informovaným a figurkou přes úvodní zdvořilosti je dán jasně oslovením figurky v prvním pádu. To nikdy nevěstí nic dobrého. A taky, že ne. :-)R^

1 0
možnosti
MP

Přesně jsi to trefil, Viléme. Pan Amler při tom toto oslovení používá výhradně :-).

0 0
možnosti
Foto

U druhého a čtvrtého obrázku jsem si zahrála na Najdi rozdíl. Nenašla. Pan Amler skutečně nehnul brvou, profík. Zato pan Samler - u něho jste se, pane Miroslave, vyřádil. Ze zářivých očí se staly oči potemnělé a dvouřadý úsměv se změnil v posmutnělý stisk rtů. A na posledním obrázku se pan Amler už potutelně usmívá. A jak se máte Vy, pane Miroslave?

1 0
možnosti
MP

Popsala jste to naprosto přesně :-). Pan Amler je rutinér, který to má tak trochu "na háku" a nic ho hned tak nevyvede z míry, zvlášť, když se ho to vlastně netýká, jako v tomto případě :-). Panu Samlerovi se nelze divit: projektový manažer totiž zodpovídá za všechno, včetně dodržení lhůt :-). Já se mám, Jarmilo, (většinou)dobře, protože (jak jsem napsal ve svém profilu) "jsem", pozoruji a neberu si nic osobně :-).

1 0
možnosti
Foto

Tento jev nazývám ZZL = zkracování zbytečných lhůt ;-)

Ředitel sekretářce 1.1.: "Chci od vás data za celou firmu do třicátého."

Sekretářka vedoucím oddělení 2.1.: "Chci po vás data za oddělení do pětadvacátého."

Vedoucí podřízeným 3.1.: "Chci po vás data ihned!"

;-D

Prostě není čas ztrácet čas ;-D

2 0
možnosti
MP

Je to tak, to je opravdu dobrá metoda, která se v projektovém managementu také používá :-). V našem případě máme ovšem co do činění s trochu jiným případem, protože pan Amler hned na začátku vyložil karty, když tu zákaznickou lhůtu otevřeně zmínil :-).

1 0
možnosti
Foto

R^;-) Váš příběh ve mně evokuje nejen mé oblíbené : ,, je to hotový, jen to dodělat";-) P.S.: zažil jsem nejednou a , a v nemálo podobách:-)

2 0
možnosti
TG

Vzpomínám na jednoho kolegu, ten po extrakcí řekl: Zub už je venku, zbývá jen malý kořínek...;-)

2 0
možnosti
TG

R^R^R^Miroslave, to je skvělý! Moc se mi líbí tenhle typ humoru, a to prý, že bys vtip nevymyslel! Tak jak to je doopravdy?:-)Ale já to věděl!;-)

Koukám, že v byznysu běží čas úplně jinak než v důchodu -3x rychleji. To by se Einstein asi hodně divil a musel by hodně škrtat...

A ta slušnost: místo strohého posaďte se vezměte místo.

Srdečně zdravím do Prahy.:-)

5 0
možnosti
MP

Děkuji moc, Tomáši. No, ten vtip jsem ovšem nevymyslel, ale zažil. Samozřejmě v roli pana Samlera :-). Ten skutečný pan Amler nechal zadání projektu válet dva měsíce někde v šuplíku a pak mi ho teprve přidělil. Samozřejmě, termín dokončení posunout nešlo. S tím plynutím času máš ovšem pravdu;-D. Zdravím do Hradce!

1 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 19,99
  • Průměrná čtenost 503x
Jsem...

 

Seznam rubrik