Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi dobře napsánoR^! Takto to vnímám od začátku mé aktivity na tomto blogu. Nálepkování, podsouvání atd. A dělají to hlavně majitelé té "jedné jediné" pravdy, neschopní pojmout širší souvislosti a mít nadhled.

1 0
možnosti
Foto

Pane Zdeňku, dobře napsáno. R^ Negativní komentáře nepíšu (až na 2 výjimky, kdy jsem se někoho zastal - samozřejmě bez použit vulgarit). Myslím si, že tihle všeználkové dělají ramena jen proto, že jsou bezpečně skryti a za monitory a klávesnicemi. Diskutovat s nimi je ztráta času. Hlupák neví, že je hloupý. Při osobní konfrontaci by si určitě tak nevyskakovali.

3 0
možnosti
Foto

Ten doktor v důchodu ;-D Všichni doktoři by se asi měli věnovat svému krásnému poslání až do smrti, aby jim nezbyl čas a myšlenky na něco tak nepěkného, jako je politika.

1 0
možnosti

To určitě ne, paní Černá. Každej máme právo na svůj názor a politika tvoří prostor ve kterým se všichni, bez ohledu na profesi, pohybujeme.

1 0
možnosti
Foto

Karma, váš popis troubení k útoku je naprosto přesný. Kdo uteče (zmlkne), vyhraje. To je jediná možní strategie.

1 0
možnosti

Tak by to nemělo být, těm, kdo tady šíří osobní ataky a nenávist by se nemělo rozhodně ustupovat, tak jen posilujete u těchto individui představu o jejich názorové převaze.....ne, tak ne...

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik