Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Bureš je "disident" a autor blogu mu to spolkl i s navijákem.

3 1
možnosti
JK

Zaklekli na Babiše no. Kdo čím zachází...

1 0
možnosti
VK

Policie nic neobjasní, soud nic neodsoudí , protože p. Babiš není na smlouvách podepsaný ( tam jsou podepsaní jeho úředníci). A úmysl nelze dokázat.

3 3
možnosti
LV

Vy jste ty smlouvy viděl? Pokud vím (z toho, co řekl sám Babiš), na smlouvách jsou přinejmenším jeho duševně nemocné děti. A dost pochybuju, že vyvést firmu z holdingu a zase ji tam vzít zpět mohl někdo jiný než většinový akcionář holdingu, tedy Andrej Babiš. A pokud ty smlouvy podepsal někdo za něj, musejí u toho být plné moci.

Ale to není podstatné. Podstatné je, že pozemek pod Čapím hnízdem vždycky patřil Agrofertu, stejně jako třeba internetová doména. A fiktivní pronájmy reklamních ploch na staveništi taky zařizovaly firmy z holdingu, přestože oficiálně Farma Čapí hnízdo s holdingem neměla nic společného. O tom Babiš, kterému stálo za to napojit na holding i kantýnu na Úřadu vlády, vědět musel. Protekly tam stovky milionů korun, hlavně z firem, které má holding v Německu.

9 0
možnosti
VV

Starostove zatroubili halali, nezavisli uz postvali sve psy. Na ceske politicke scene je vzdy veselo. Obzvlaste zde na blogu.

3 0
možnosti
PK

Tak ten začal již od jeho vstupu do politiky přece...

2 0
možnosti
LV

Ti nejprofláklejší vyžírkové jako Fatýnek, Radim Fiala, Vildumetzová či Pokorná Jermanová, už dávno v ODS a dalších stranách nejsou.

1 0
možnosti
Foto

Tak ono ani tak nejde o začátek honu na Babiše ( ostatně vydán ke stíhání už byl i dříve), ale spíš skončilo blokování kauzy skrze personální nátlak na vyšetřovatele.

9 1
možnosti
LC

Hlavně jestli už mají připraveného soudce, který tuhle kauzu vezme.

0 0
možnosti
LS

A co pan Svoboda z ODS který byl také vydán, to vám do vašeho tendenčního blábolu moc nezapadá, že?

1 1
možnosti
Foto

Pan Svoboda (na rozdíl od A,Babiše) dokonce sám žádal imunitní výbor o své vydání, z čehož je asi dost jasné, že si je svou nevinou jistý (na rozdíl od A,Babiše)....

1 0
možnosti
PK

Don Blažek má nabito, ne nabyto ...

4 0
možnosti
ND

Hon na Babiše začal už dávno, tohle bude doběh do cíle, no uvidíme kdo bude mít šikovnějšího právníka :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 30,04
  • Průměrná čtenost 1014x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik