Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blog jsem začal číst s nadějí na alespoň o trochu objektivnější pohled na A.Babiše. Bohužel vcelku rozumný perex pokračoval blogem, ze kterého je cítit adorace A.Babiše.

A hon na A.Babiše? Nenazýval bych to honem, ale kritikou. Ta jen pokračuje, neboť stejně jako jeho činy a morálka vadily většině voličů před loňskými parlamentními volbami, tak bude jeho osoba stejně kritizována při prezidentských volbách......

2 1
možnosti

Tak Rakušan už aspoň našel prvního obětního beránka z vlastních řad !

;-D

0 0
možnosti
Foto

Jen tak mimochodem, poslanecká sněmovna Babiše k trestnímu stíhání kvůli Čapímu hnízdu vydala už dvakrát - a to v době, kdy byl Babiš ve vládě. Takže zatím se nic mimořádného nestalo.

4 0
možnosti
Foto

Stálo by za to se vsadit, že kauza Čapí hnízdo bude uzavřena s tím, že k porušení zákona nedošlo, ale my starší se toho rozuzlení nedožijeme.

1 0
možnosti

P34e78t16r 97B29u50r81i59a29n

19. 1. 2022 13:23

Když Babiš vstupoval do politiky říkali mu, že to nebude mít lehké, protože lidé nejsou hloupí. Jako první rozbil tenhle mýtus.

A jinak, Babiš je vyšetřován souběžně ve čtyřech kauzách: podvod s jeho vlastní firmou Profrost, podvodná reklama Agrofertu na Čapím hnízdě, zavlečení juniora na Krym a podvod s dotacemi na Čapí hnízdo.

Všechny kauzy se vyšetřovaly už za premiéra Babiše. Za něj také státní zástupce žádal o vydání k trestnímu stíhání a to hned dvakrát v roce 217 a 2018 a bylo mu parlamentem vyhověno. Bylo by dobré, kdyby nám pan Lněnička sdělil čí to byla tehdy účelovka, když SPOLU ještě neexistovalo.

Policie tedy vyšetřuje - OK, státní zástupce dozoruje - OK a když je práce na vrcholu, tak politik je podle autora nedotknutelný. Nebo nám snad pan Lněnička chce říct, že policie nemá vyšetřovat a státní zastupitelství nemá do ničeho strkat zobák?

Autor nám vlastně potažmo říká, že Babiš skutečně rozkrádal a vydání k pokračujícímu vyšetřování bude znamenat jisté prokázání jeho viny a konec v politice. Protože kdyby věřil, že byl Babiš čistý, napsal by naopak, ať ho urychleně vydají a on se mohl očistit. Jo logika, ta bývá často mrška skrytá.

3 2
možnosti

P16e53t84r 18B93u36r66i95a17n

19. 1. 2022 13:32

A ještě tohle jsem si právě dohledal: sněmovna zatím o vydání Babiše k trestnímu stíhání nerozhodla. Posledním úkonem v této věci je žádost státního zástupce o vydání. Takže pane Lněničko, státní zástupce zažádá o vydání a můžou za to mafiáni z ODS? To jako vážně?

2 1
možnosti
Foto

Tomu se můžu snad jen smát.;-D

Babišův problém u mne není to, že je megaloman, magnát a kdoví co ještě. Mám s ním problém, ne proto, že šplhal nahoru a chtěl co nejvíc moci, ale proto, že s tou mocí neuměl zacházet a nechtěl si nechat ani poradit. Prostě klasický egocentrik a pomatenec.

4 2
možnosti
Foto

A pořád ještě jsou jedinci (a zřejmě hojní), kteří mu to baští a drží mu přes to všechno palce.

0 0
možnosti
Foto

Prezident má pravomoc to zastavit, tak to třeba i využije. V prostředí, kde je většina dotací pro soukromé firmy zneužívána, působí tohle zaměření na jednu jedinou dotaci až trapně.

3 3
možnosti

Nevím jestli nehybernujete pane Bicero, ale kvůli dotačním podvodům už dost lidí sedí

0 1
možnosti

Babiš jim vidí do karet tak se ho snaží odstranit. Přeju mu to za ty tlumočníky z Afghanistánu co tu natahal s Hamáčkem.

1 0
možnosti

Ten hon na Babiše trvá už nejméně 9 let !

Jinak ale přijetí těch tkzv. tlumočníků bylo na nátlak tehdy koaličních socanů a zejména tehdejší opozice - dnešní Národní fronty, která neustále protestovala a agitovala, že vláda dělá málo pro jejich repatriaci.

Naštěstí většina těchto Afgánců u nás nezůstala a už odjela pro svůj vysněný pobyt do Německa.

;-)

3 0
možnosti

Máte pravdu. Celá ta sáhodlouhá vyšetřovací fraška jménem Čapí hnízdo bude nejspíš dál pokračovat.

3 1
možnosti
Foto

ANO, doufám upřímně, že mu to spočítají. Protože právo a spravedlnost má platit pro všechny, nejenom pro plebs.

8 5
možnosti

To že se považujete za plebs prosím , ale neurážejte ostatní

4 3
možnosti

Tak něco takového může vyplodit buď naprosto zfanatizovaná kobliha, nebo placená.;-D

2 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS