Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J98a60n 11K45a12r34a32s26e58k

22. 1. 2022 23:17

jestli by to byla skutecne pravdy, ze clanky pani Boskove by mely nekomu ublizit, tak pak tomuhle narodu uz neni fakt pomoci.

0 0
možnosti
LM

Tak před chvilkou jsem na Novinkách narazil na rozhovor se synem paní Horké. Dejme tomu, že jeho vyjádření bych omluvil podobně jako Dan Landa. Ale z hlediska novinářského spadli redaktoři Švihel a Ciroková na samé dno novinářské žumpy.

A vy jste se k nim "úspěšně" přidal...

3 1
možnosti
PK

Inu. Alespoň nejsem novinář.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
Foto

U nás se očkuje hlava nehlava v autobuse ve sportoví hae bez znalosti zdravotního stavu paceinta. Jak říká náš přední imunolg profesor Pokud očkujete nesprávně v čase, kdy daný člověk již infekci má a ještě se neprojevila, a dostane do toho vakcínu, tak se to ještě násobí a zhoršuje. Pak hrozí přemrštěná imunitní reakce, protože tou vakcínou nastimulujete imunitní systém a současně už jej stimuluje i samotný virus. Máme právě takto špatně naočkované pacienty, kteří skončili i na JIP a s postižením orgánů. Může jít i o zánětlivé stavy, jako je postižení srdce, osrdečníku nebo postižení plic,“ zmiňuje možná rizika, o kterých se příliš často nemluví. O nejvhodnějším postupu by podle něj měl rozhodnout v každém případě lékař, který zná pacienta nejlépe. Takovému doporučení by pak mělo předcházet změření hodnoty protilátek. Bez toho může jít o hazard se zdravím. „Když zjistíte, že člověk nemá v séru protilátky, a podáte vakcínu, tak víte, že mu nezpůsobíte nežádoucí účinek toho typu, že by zareagoval generalizovanou sérovou nemocí. Toto je bezpečný přístup,

0 1
možnosti
Foto

Paní B nebyla ničím a nikomu nebezpečná. To se o RK říci nedá. Její fašistické nápady nikdy nic dobrého nepřinesly.

1 3
možnosti
JD

J41a36n 28D53o87u28š90e92k

18. 1. 2022 16:32

Pokud se správně domnívám, že jde o paní Boškovou tak ta byla regulérně nebezpečná každému kdo by její rádoby fundované články bral za platnou pravdu.

7 0
možnosti
Foto

Karma.Velmi přesně popsáno.Vsichni ti bojovníci proti vakcinam a očkováním by si měli uvědomit, že jejich přihloupla agitace může zabíjet ty,kteří ji uvěří....

7 0
možnosti
Foto

Lidé, kteří nehájí základní etické principy a ohánějí se kolektivním dobrem, měli a mají na svědomí víc zmařených životů, než ti, co tyto principy ctí.

2 1
možnosti
PB

P80e77t64r 28B91u23r61i37a41n

18. 1. 2022 14:33

V tom případě by za dezinformátory museli být v prvé řadě označeni všichni aktivní příznivci očkování, včetně jeho propagátorů z řad lékařů, protože svá tvrzení o účinnosti a dopadech očkování už změnili jen za poslední rok několikrát. Prakticky každé jejich předešlé tvrzení byla lež, manipulace, hoax, dezinformace atd. vyberte si.

6 1
možnosti
JD

J38a76n 79D38o11u24š40e30k

18. 1. 2022 16:33

Nebo v té době nejvyšší možné poznání, tedy Lege artis. Pravda, nemám páru o kom zrovna mluvíte.

0 0
možnosti
JL

Já bych v případu té paní zpěvačky (pokoj její duši, už je jí snad fajn) nedělal závěry o kovidu, protože nebyla provedena pitva (a asi ani nebude), takže nevím, na co umřela. To, že její syn řekne, že byla zdravá, neznamená, že byla zdravá. Mohla mít nějaké oslabení, dostala čínskou chřipku a byl konec. Nedávno jsem slyšel jinou story: umřela mi kamarádka, bylo jí 50+, na covid19. Ptám se: Jinak byla zdravá? Odpověď: Ne, měla rakovinu, ale stabilizovanou. Mohla tady ještě být. - No to je otázka, je to zase jen nějaká domněnka. Debatujeme o domněnkách. Četl jsem i reakce na toho syna, který obvinil pár doktorů ze smrti jeho matky a docela s emi líbila "drzá" odpověď jistého dr. , který řekl, lidi umírají z nejrůznějších příčin - třeba že se kvůli covidu bojí jít k zubaři.

5 1
možnosti
PK

No jo. Dr. Pollert. Který nemá vzhledem k své aprobaci právo, vakcíny doporučit. Ale zároveň má právo, je neschvalovat. :-)

Takhle to zhruba řekl. Pro mě je to alibista.

2 2
možnosti
PC

Já stále jenom zírám, jak jsou si mnozí jisti, co je pravda a co lež. A propós, když nám je médii podávána výhradně jen jedna jediná, "neomylná" pravda jedněmi a týmiž lidmi se stejnými názory bez uvedení konkrétních odborných dat, důkazů a srovnání, zatímco opravdové kapacity, včetně těch zahraničních jsou tvrdě cenzurovány a nazývány nejen dezinformatory, ale dokonce hlupáky!

Jeden za všechny: samotnému vynálezci mRNA dr. Malonemu, který podává o této látce přesné a důležité informace, byl před cca 1 měsícem zablokován účet na Twitteru. A není zdaleka jediný.

Jsem přesvědčen, že nikdo z těchto odborníků ani těch, kteří se k TÉTO "vakcíně" stavějí obezřetně (označovánit dost hloupě jako "antivaxeři"), nemá zájem komukoli uškodit, jak se mnozí zastánci oficiálního názoru domnívají. A proto také nikdo ze zastánců tohoto oficiálního názoru nemá jakékoli právo tyto lidi dehonestovat, nebo dokonce obviňovat.

4 1
možnosti
Foto

Pane Chmelíku, jednu jedinou neomylnou pravdu nám tu podáváte pouze vy, rozumbrado.:-/

4 1
možnosti
EK

To je tím, že lidem chybí základní znalosti. Protože fakta si najdeme na internetu, že? Jenže se neví, kde ta fakta hledat. Ale v tomto případě, kdyby paní zabrousila na Wikipedii a přečetla si něco o historii očkování, tak by ji snad taková pitomost, jako záměrné nakažení snad nenapadla.

2 0
možnosti
VV

Souhlas, jen podotknu, ze ta fakta se musi umet hledat a hlavne jim rozumet.

Coz ta pani B. rozhodne neumela. Ona psala ty hlouposti uz dlouho pred Covidem a psala hlavne o Nemecku a Rakousku, pozdeji i Svycarsku.

Uz tenkrat jsem ty jeji udajne clanky vyhledal a do diskuse pod jejimi trachtaty prilepil.

Nikdy neodpovedela.

Jednou napsala ze je byvalou investigativni novinarkou a soudni prekladatelkou z nemciny.

Nacez jsem se pokusil s ni korespondovat nemecky. Nikdy neodpovedela.

Domnivam se, ze diky administraci ktera sice uz stejne poze, ale preci zatla tipec, ma usetreno asi take nekolik soudnich procesu.

Jak jsem s mnohymi zasahy administratoru nesouhlasil, tak za tento jim musim podekovat.

4 1
možnosti
MB

https://neviditelnypes.lidovky.cz/cirkus/sileny-pribeh-hany-horke.A220117_192014_p_cirkus_nef

Výňatek z textu:

Okolnosti smrti paní Horké jsou přinejmenším nestandardní, z laického pohledu. Podle synova sdělení prodělala nemoc doma, trvalo to pět dní, následovala úleva do té míry, že šla ven na procházku. Po návratu si stěžovala na bolest zad, šla si lehnout a během deseti minut se udusila. Nechci si hrát na Džamilu Stehlíkovou, a tak jen nadhodím, že by to mohla být plicní embolie.

1 0
možnosti
EK

Nebo srdeční, ta je hodně rychlá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Jen se chci občas nesouvisle vyjádřit a popustit veřejně uzdu svým názorům. Často nekorektní, ale ne nutně neslušný.

Seznam rubrik