Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Josefe, až teď mi došlo, proč nepíšu tak dobře jako ty, já totiž píšu svoje článečky na mobilu Šaolin Nout 11 PRO. Kdybych je psal na kvalitnějším modelu Nout 11 PROUZA, byl bych za vodou, jenže tenhle model bohužel vlastníš jenom ty ;-D Hezký den.

0 0
možnosti

I tobě, Michale, krásný den přeju.

0 0
možnosti

R^;-D skvěle s humorem napsáno, byť ten humor je smutný, ale hlavně, že je.

0 0
možnosti

No, Jozefe Četku by jste strčil do kapsy, infospektrum velmi široké a je si z čeho vybrat, jen nevím na co reagovat dříve ;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti

S Četkou v kapse, s Reuters v batohu

přehodím si nohu přes nohu

Odfouknu jen pěnu pivní

V textu investigativním

jsem nejlepší, hnedka po Bohu

0 0
možnosti

Neuvěřitelné!:-)R^;-DDěkuji, že jste mi zvedl mou dnešní nepříliš dobrou náladu (asi mám Skleslé pondělí i v úterý...). Obzvlášť pasáže o starostovi Novotném a sušičce na prádlo (ano, vím, byl to výbuch sopky) mě vyloženě nadchly.

Co mi ovšem hlava nebere je nebetyčná arogance některých poslanců vládní pětikoalice, viz pan Farský. Zkuste si říct svému novému zaměstnavateli: fajn, jsem rád, že jsi mi umožnil pro tebe pracovat, ale teď si odjedu na osm měsíců na soukromé školení, plat mi posílej do neziskovky a nezapomeň zaplatit půlku faktury za mé školení! A to ani nehovořím o paní Pekarové Adamové, ta nejenom že žije z daní nás všech, ale ještě je schopná vyvolat když ne válku, tak zcela jistě pohrdání vůči ČR u našich "sousedů" (Maďarsko).Jsem ráda, že jsem tenhle slepenec nevolila, protože bych si musela nafackovat....musím však respektovat volbu ostatních obyvatel ČR neb si myslím, že jsem demokrat...tedy pokud se už nevolilo korespondenčně už v říjnových volbách (aniž bychom o tom věděli..);-D

10 0
možnosti

Co víc si přát než zvednout náladu čtenářům a změnit skleslé úterý na veselé...:-)

2 0
možnosti

Pobavilo... ono se s tím nakonec nedá nic jiného dělat. Snad jen ke zmínce o "Zákon o korespondenčních volbách..." To bude začátek konce demokracie, tedy pokud to zavedou. Jsem zásadně proti! Hádání o zmanipulovaných volbách v zemích, kde to zavedli, mne o tom přesvědčují.

12 0
možnosti

I já jsem proti korespondenční volbě. Především kvůli zrušení klíčového prvku - a to tajnosti voleb. Protože korespondenční hlas není tajný hlas. Pochybnosti o manipulacích při volbách v USA také nevyvolaly zrovna můj optimismus.

4 0
možnosti

;-DR^ Ta pracovní karanténa je šrapnel. Stejně jako ta nabídka starostovi Novotnému.;-D

3 0
možnosti

Také byste si bičíkem švihnul přes starostovo impozantní pozadí?:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik