Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zábavné, ale poněkud dlouhé. Nebylo by od věci, kdybyste článek rozdělila na více pokračování. Jinak s uznáním kvituji, že ačkoliv doma nemáte příbory, otvírák na pivo nepostrádáte.;-DR^

0 0
možnosti

I48v16o 49L67y11č28k25a

18. 1. 2022 10:17

Není to špatné, ale rád bych se zeptal, jestli ta fůra gramatických chyb je záměr nebo...

0 0
možnosti

Neviděl bych to tak černě. Je to psáno slangem, takže sem tam nějaká hrubka se dá akceptovat.

0 0
možnosti
Foto

Hezká holka, vtipný a čtivý blogR^ Bavilo!

1 0
možnosti

Ležim a žiju, karma 藍

0 0
možnosti

Báro, trefila jste se mi do nálady a tak jsem se u některých obratů smála nahlas. Puzzle s krtečkem budu muset nenápadně uzmout synovcům a vyzkouším též :-).

0 0
možnosti

Prima cteni, karma. Az zije dalsi vlna. Ja pred ni utekl, ale chytla me karantena Xi'anu. No co se da delat, ale uz bude koncit. :-)

0 0
možnosti

Vy jste z Prahy? Jen tak pro oživení, jak se tvoří přídavná jména - tátovy ponožky, ségřiny plavky... A to píšu jako rodilý Severočech.

0 2
možnosti

Pokud ovšem jde o přídavné jméno, že:-/

1 0
možnosti
Foto

Jo, silena doba. Ja nastesti ty lockdowny vetsinou stravil praci v Hullandu, dokud lockdowny nedostihly "dodavatelsko odberatelsky retezec" a projekty nezkolabovaly na zastavenych subdodavkach (vyrob sedmipatrovy prototyp, kdyz tretina subdodavatelu neni schopna dodat technologii, ze jo). Pak bylo doslova mrtvo od leta do konce jara 2021. Na jare se otevrelo Nemecko a vysalo vsechno, co melo ruce a nohy. V cervnu exploze poptavky v Holandsku, ceny dechberouci (ctyri roky zpatky 11€ na hodinu, cerven 2021 34€/hod) uz jsem planoval Lambo se zahradkou na stafle, ale nedelaji to, smula, prisli o zakaznika.:-P Prejezdy hranic komedie. Pres Nemecko Einreiseanmeldung a PCR test, (timto dekuji za nakazeni coronou netestovanemu mistnimu pracovnikovi v Hesensku), pokud se nehuli z motoru uz pred Drazdanama. Focus dofocusoval, prezbrojeni na Octavii (cumte, co u nas umime vyrobit). Ve Vleems bakery nadherny holky (v prumyslovych instalacich je divek a zen jako safranu) a vesele do vanoc makame. Nova strecha, novej kotel, nova kara, prachy v prachu a letos setrime na zalohy na energie, protoze, to bude jizda. Sverak "energeticke chudoby" se utahuje, bohuzel nekterym kolem krku. :-/

3 2
možnosti

Hodně dlouhé, ale čtivé.

Já osobně strávil z těchto dvou covidových let asi půl roku v zahraničí. Perfektní příležitost, do kanclu stejně nemůžu. Problém je jen v tom, že pokaždé když se vrátím, naberu kila zpátky. Asi v té Asii už zůstanu (akorát nevím co nakecám šéfovi)

2 2
možnosti

Neco se vzdycky najde. Pamatuji se, ze jedno v CR bylo asi 30 stupnu a nehnul se ani listek. Na Nechranicke prehrade, coz je krome Lipna a Novomestske nadrze v podstate jedine misto, kde se da dobre surfovat a jezdit na plachetnici, maji mereni sily vetru. Samozrejme vitr 0 m/s, jak jinak. Nejaky vtipalek tam pridelal ventilator a ukazovalo to asi 15 m/s coz je uz na hrane pro surfare, pro plachetnice vesmes za hranou. Bylo to ve vsedni den a zacali se tam sjizdet surfari. Dokazu si predstavit, co nakecali v praci, jake historky vymysleli, proc musi nekam okamzite odjet. Takze domu, nalozit surf a hura na prehradu. Meli pekne kysele ksichty, kdyz na Nechranky dorazili a tam byla totalni flauta.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS