Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I36v51a92n10a 48L28a13n35c43e

18. 1. 2022 23:46

Také přicházím o peníze, ty, které utrácím pro sebe, tak těch vždycky lituji. K desetiletému manželství nových diamantový prstýnek, několik měsíců a už mě to mrzí. A potom utrácím uplně nekontrolovaně za syna a jeho rodinu..., to mě nemrzí. Protože, jak píšete v novém článku: máš mě opravdu rád? Také se neustále ptám: mají je dostatečně rádi? Co bych měla udělat víc, aby mě měli rádi?.... Kolotoč.

0 0
možnosti

A máte se ráda vy, a nebo jste sama chyba?

0 0
možnosti

Zdravím a vydržte, píšete čtivě a zajímavě. Ta čtenost vám asi nepřide nic moc, ale nenechte se odradit, kdo není oblíbencem redakce a nedostane se do výběru, má smůlu, zvlášť teď, kdyz jsou blogy posunuté na úvodní stránce až dolů, a aby je člověk na prodloužené stránce vůbec našel, musí použít vyhledávání. Takže je teď čte jen ten, kdo je opravdu hledá. Asi se tak redakce jistí, že lidé budou číst jen její názory, a přitom si nikdo nemůže stěžovat, že by blogy zrušila. Dřív to bylo, lepší, blogy byly dole na krátké stránce, teď jsou schovány uprostřed jakési nekonečné role toaletního papíru.

1 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 405x
Jsem člověk, který se již od roku 2007 léčí pro bipolární poruchu. Prošel nespočet hospitalizací. Udělal nespočet vylomenin a ráno vidí svět jinýma očima než večer.

Seznam rubrik