Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda, že celé NATO je bez účasti USA jen papírový tigr, který není schopen dát na obranu ani ty minimální 2%. V tomto ohledu pak EU působí jako černý pasažér ve vlaku ve kterém se ohání svými velmocenskou ambicí ovlivňovat své okolí a přitom je vojensky bezvýznamná. Nakonec se přitom celé rozhodnutí u Ukrajině uskuteční na ose Putin Biden. Zdejším "kremlobijcům" pak případne role strýců co sledují fotbal u televize a pokřikují jak si to či ono nesmíme nechat líbit a že na Rusa platí jen klacek a přitom nemají vlastní síly víc než na to aby si došli pro další pivo a natožpak si představit zapojení občanů jakékoliv západního státu do reálných bojů "za záchranu demokracie" na Ukrajině.

1 2
možnosti
Foto

Do kamene tesat. To je představa Rusů a jejich páté kolony v zahraničí.

2 1
možnosti

Kdepak - pouze další trčálkovina.

:-P

0 0
možnosti

“ I blbost má své místo na slunci,”

což patří k vašemu kopírování názvu článku a částí jeho textu, ale ta ruská písnička na konci, vás trochu omlouvá.

Děkuji některým diskutérům za přízeň,

Jiří Čumpelík

1 1
možnosti
Foto

Nechápu jak může mít někdo tu drzost diskutovat o svém článku někde jinde a pod tím svým článkem diskusi nepřipustit. Možná něco jako ruská povaha.

6 0
možnosti

Hezký příspěvek, brzy vás osloví ruští bratři, abyste pro ně pracoval. O atomové bombě se říká, že nejlepší je být v epicentru, člověk se vypaří a má pokoj. Ale vážně: Rusové by samozřejmě rádi ukousli zase kousek Ukrajiny, nejlépe nějaký koridor ke Krymu, ale zvažují, zda to za to stojí - přece jen Putinovy dcerky bydlí rády na západě Evropy, dětičky a vnoučata oligarchů tam studují a ty biliony rublů by mohly být zablokovány, nikoho nepotěší, když si nemůže z bankomatu vybrat svoji poctivou mzdu. Tož uvidíme. Válka musí být teď, než zem rozmrzne, jak každý genrál dobře ví.

2 0
možnosti
Foto

Nejlepší obranou proti Rusku je útok! Napoleon i Hitler potvrzují!

10 0
možnosti
Foto

Kdož ví? Možná, že medvěd ten se zaobírá otázkou, zda Velký Manitou povolá na svět zpět slavného syna lovce medvědů, a pak už hop a skok či na bruslích po ledu přes Beringovu úžinu... Pak jeden každý sval velkého medvěda by se hned lek a změk, až jmenovaný spatřil by tu družinu.

0 0
možnosti

Dobrá reakce na prokremelskou soldatesku včele s Čumpelíkem. Rozpínavost Ruska nezná hranic, po Ukrajině budeme na řadě my a Slováci. Prokremelská sebranka se už nemůže dočkat.

8 2
možnosti

Rozhodně. Už kopete s tou Vaší grupou na hranicích zákopy? No to víte, invaze může začít každým dnem. ;-D

2 2
možnosti

V jednom ruském filmu bylo, ruská žena svého ruského muže nemiluje, ale lituje. Lituji Rusko.

0 0
možnosti

J89o20s92e67f 66N27i88k39l

15. 1. 2022 19:36

Pane Zieglere, může se stát to, že se NATO a USA s RF nedohodnout, co potom, máte nějakou představu co se bude dít? Proto říkám, že ruské návrhy jsou rozumné a vcelku pochopitelné. V návrzích je potom něco o třetích zemích, to vám erudovanému novináři nemusím vysvětlovat jak se asi RF zachová. Začne tzv. vytlačování USA po celém světě. Včetně budování vojenských infrastruktur a to co nejblíže hranic USA....-...

1 2
možnosti

"...to vám erudovanému novináři..."

;-DR^

1 0
možnosti

Vážení Rusobijci, co kdybyste se dobrovolně přihlásili do prvního sledu , až to vypukne. Abyste to vše měli z první ruky. A pak můžete hrdinně , že jste měli pravdu. Jenže na to nebudete mít čas, a navíc ani komu.

4 3
možnosti

Normalni lidé válčit nechtějí. Válkou vlastní zemi tady vyhrožují putinovští kolaboranti a vlastizrádci. Jinak já svoji vlast před agresorem půjdu bránit kdykoliv.

8 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS