Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z blogu je patrná frustrace, že srovnatelně kvalitní řečník, jako je pan Okamura, v současné vládní garnituře není. Nebuďte smutný, jsou tam jiní pašáci, to budeme všichni koukat !

1 3
možnosti

A co takový Stanjura? Na to jeho pubertální blábolení nemá Okamura ani omylem. Ale to je nejspíš Váš favorit že.

3 1
možnosti

Toho prve jmenovaneho jaksi neznam, ale ohledne toho druheho jste toho na sebe hodne prozradil.

V si asi tu Adoszelenci jeste uzivate.

0 0
možnosti

Nejsem a nikdy jsem nebyl pro zbytečné obstrukce, resp. žvanění ve sněmovně, ale čemu se divíte? Dnešní vláda,resp. bývalá opozice jich využívala měrou mimořádnou, co činila ona ,činí bývalá vláda radostně též ....

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi. Ale ona se pravda, slušnost a férovost našim voličům těžko prodává. V podstatě jsou takové vlastnosti zárukou politického neúspěchu. Média vytvořila „nové“ hrdiny „nového“ věku a nové „civilizace“:

3 0
možnosti

Existuje míra i u společnosti, Fiala je toho důkazem, prezentován jako moc slušný a tím i neprůbojný, leklá ryba a pod. Prostě je tu určitá mez, za kterou vás programoví křiklouni začnou otravovat jen otevřou chlebárnu. Babiš vsadil na morálku a uvědomění komunistů socialistů a národovců a nesekl se. Za slíbený dáreček i skalní komunista zapomene internacionálu a volí miliardáře, natož méně kovaný socialista a toho národovce, který (stejně jako mimoni) hledá vůdce padoucha, dáreček taky potěší.

Úsměvné bylo pozorovat Babiše jak se v debatách postupně rozpaluje čím dál víc komolí češtinu i slovenštinu zároveň a už už vybouchnout, což se i občas stalo. Veškerá namáhavá (a drahá) příprava na mediální sukces spadla do kanálu, ze kterého vyvřela ta schovaná špína. Okamura když se rozohní, začne čím dál hlasitěji opakovat naučené věty, kterých je v závislosti na stupni nažhavenosti stále méně až zbude jen jedna (téma migrant), což je srandovní poslouchat.

Jedno je pro tyhle křiklouny společné, mají naučené fráze tak, aby je nebylo snadné zažalovat, nebo je říkají tam, kde mají imunitu. Z toho důvodu zdrhají úprkem před novináři a pózují jen doma, nebo na připravených debatách, jejich skutečný názor je nepublikovatelný, těžké je v něm najít nějaké slušné slovo.

Trpím představou, že volič rozezná mediální fasádu a přirozenost a zvolí správně. Kdyby tak šlo politika prosvítit nějakou tou "morální" lampou, to by bylo. ;-)

7 0
možnosti

A36l24e71š 60N20o28v27á23k

14. 1. 2022 11:39

takže upozorňovat na nejasné financování vládní strany Stan je špatně?

víte, že kvůli nejasnému financování padla Klausova vláda? Ale dnes je asi jiná doba...máme lepší politickou kulturu...:-)

4 1
možnosti
Foto

Mne nepřestává udivovat, že v poolu SPD jsou dva lékaři, které osobně znám. Oba dva považuji v jejich oboru za velmi dobré specialisty, lidi s rozhledem a bohatými životními zkušenostmi.

A oba dva kývou hlavou, když jejich guru plácá nesmysly (Vámi zmíněná absence podpisu Charty 77 u paní Pekarové, šíření infekce horečky na Valticku, která je přenosná na lidi jen komárem a přesto dle pana Okamury jsou původci migranti, případně osočení komentátora, že klade "zkorumpované otázky".

Našlo by se toho více.

Srovnání dikce a obsahu řeči pana Okamury a soudruha Jakeše v Červeném Hrádku celkem sedí. Oba dva patří do učebnic jako archetyp někoho, kdo má zůstat raději celý život u soustruhu....

16 2
možnosti

V tomto konkretnim pripade snad u te popelnice.;-D

3 0
možnosti

uplny souhlas!

a karma

5 0
možnosti

Babiš na twitteru: Víte, jak pan ministr Válek vysvětluje, že mu lidé, a dokonce už ani novináři nerozumí? „To může být proto, že jsem z Brna a používám hantec.“ Takže možná by bylo dobré, aby pan ministr kromě tlumočníka do znakové řeči měl vedle sebe i tlumočníka do češtiny.

--

Jak by tento tweet vypadal, kdyby ho napsal opravdu Babiš: Vítě, já som neny Válkom vysvětlovač ludia novináres rozuměla ministre? Brno hantec kampaď Kalůsek. Ščož tĺmôčník prišeiel neprišiel aký taky volajaký ministr son ney avada kedavra.

9 2
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik