Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

dostal padaka. a zaslouzene. nemuze (byť ho jako sportovce uznavam) mit za to, ze si muze dovolit vse

a jestli z nej udelaji na Balkane temer Jezise? at tak ucini, je to jen a jen jejich veci

5 3
možnosti
LP

A jak můžete vědět, že Novak není ve skutečnosti převtělený Ježíš ? Nějaký odkaz ? Díky.

0 0
možnosti
Foto

Jestli někde vidím hysterii, tak na straně australských úřadů, které už za dobu svých drakonických opatření mohly všimnout, že k ničemu nejsou.

Jinak pro vás. Djokovič byl pozván pořadateli turnaje. Pokud by šlo jenom o nešíření covidu, mohlo být přijato opatření, kdy by se alespoň jednou denně podrobil testu. Ale jenom o to zjevně nešlo a těm lidem, kteří motají kolem velkého tenisu a už se nechali opíchat, to přišlo dvakrát líto.

Největší sranda je ta, kterou si lidé jako vy odmítají přiznat. Očkování nebrání šíření nemoci, očkovanci nejsou žádná "vyšší bezpečnostní liga", ale přesně naopak. Jsou to ti, kteří ve skutečnosti dnes covid šíří.

4 2
možnosti

Zapomněl jste na to, že očkovanci sice mohou virus šířit, ale díky přijatým opatřením zase jen mezi očkovanými - tedy těmi, u nichž je nízká pravděpodobnost vážného průběhu onemocnění. Proto mohou do divadel, restaurací a na kulturní/sportovní akce jen očkovaní. Stačí jen trochu zapojit hlavu a dojde vám to.:-)

3 1
možnosti

R^Intuitivně cítím, že ten uniknuvší rozhovor moderátorů trefil hřebíček na hlavičku.:-)

4 1
možnosti
Foto

Takové veřejné lidové mínění vyjádřené těmi správnými slovy....:-)

1 0
možnosti

J82a72k68u45b 79Š71o62l78c

14. 1. 2022 10:04

Bohužel častá nesmyslnost opatření (syn by měl jít opět do karantény, ačkoliv covid prodělal před měsícem, další očkování bez ohledu na sezónnost) podrývají i rozumná rozhodnutí. Zásadním faktem ale je, že neočkovaní ucpávají zbytečně nemocnice. Dvě dávky by měl mít každý dospělý, zbytek už řešit s rozumem.

0 0
možnosti
Foto

Jak jste zmínil. Zásadní je fakt, že neočkovaní zbytečně ucpávají nemocnice. Tředí dávku by měli v současné situaci řešit především starší. Což je můj případ....

1 0
možnosti
LP

V podstatě s Vámi souhlasím. Jen bych se zaměřil na Vaši větu " Jejich zem, jejich pravidla". Tady s Vámi souhlasím úplně bez výhrad. Možná by se tahle slova měla dostat i k paní Pekarové-Adamové a k ostatním aktivistům, prosazujícím jejich hodnoty i tam, kde je o ně minimální zájem.R^

2 0
možnosti
Foto

“ Australský ministr pro imigraci Alex Hawke zrušil tenistovi Novaku Djokovičovi víza a první hráč světa by měl místo Australian Open opustit zemi.” (CT24 - Právě se stalo)

3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.