Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

A vy se divíte, když těsně za Ruskou hranicí jsou vojska NATO a na Ukrajině jsou nejen vojenští instruktoři USA, jednotky vybavené raketami Javelin a teď přiznává svoji účast na Ukrajině už i Kanada.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-podpora-ukrajine-kanada-posila-specialni-jednotky-britanie-zbrane-186098

;-(

0 0
možnosti
MV

Ale pane ,Vy nemáte ten správný názor;-D;-D

0 0
možnosti
ZZ

Ti zdejší fanatikové jej rádi poučí !

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MV

Když se nad tím zamyslím, tak to spěje k jedinému - Rusko uzavře alianci s Čínou. Rusko je v řadě vojenských technologiích dál než je Čína - ovšem řadu zbraní má "v prototypech". Tato aliance pak nebude mít pár hypersonických raket, ale bude jich mít tolik, že zbytku světa oznámí, že skončila doba diskuzí.

A všichni zdejší troubiči do války s Ruskem by si měli uvědomit, že reálný svět není pohádka a nic není černobílé.

2 1
možnosti
Foto

Zatím jste se o Rusku nedočetl ničeho pozitivního. Proč taky. Za socialismu jsme se pro změnu nedočetli ničeho pozitivního o NSR. Politika je v principu pořád stejná

5 1
možnosti
JT

Jo za socíku jsme museli povinně nenávidět NSR a USA, teď zase Rusko. Propaganda je úplně stejná (nenávistná a lživá) akorát otočená o 180 stupňů.

5 6
možnosti
JK

Otázka: kde leží Rusko?

.

Odpověď: tam, kde žijí Rusové.

2 0
možnosti

Dovolím si poopravit:

S kterými státy sousedí Rusko? S kterými chce!

:-)

0 0
možnosti
OT

Rusáci mají okupantství v krvi.

10 0
možnosti
JT

Možná, ale jejich okupace nebývají tak brutální jako ty německé.

0 2
možnosti
JP

Jediné Rusko po 2. světové válce zabralo území suverénního státu - část Gruzie a část Ukrajiny. Snaží se destabilizovat další země a diktovat jim, co mají dělat. Po Ukrajině bychom byli na řadě my.

12 3
možnosti
Foto

Také Rusko zabralo východní Evropu, kterou morálně, ekonomicky zničilo.

11 0
možnosti
Foto

K50a51r41e67l 55C37a95c49h

13. 1. 2022 20:49

Pane Lungo, nedělejte si iluze, že přimějete lidi přemýšlet. Je těžké změnit myšlení národa, který od vzniku novodobého samostatného státu nebyl schopen založit vlastní obrannou doktrínu na vlastních silách. Vždy hledal Velkého bratra, který když nás bude někdo bít, přispěchá a řádně mu nabančí. Že za to ten Velký bratr bude docela dost chtít a že bude pomáhat jen v případě, že mu to neuškodí a něco vynese, na to zapomínáme. A že se časem z Velkého bratra stane usurpátor, kterého je třeba se zbavit, protože ho větší část národa nenávidí. A tak si najdeme jiného Velkého bratra a koloběh se zopakuje. To je naše prokletí.

9 5
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 23998x
Je mi něco přes 60 let, Hodonín. Ve volných chvílích se věnuji různým analýzám ať ekonomickým, sportovním, ale i společenským. Mým cílem není jen kritizovat, jak je to běžné, ale především hledat cesty, jak a čím věci vylepšit.

lunga.jan@gmail.com

 

Seznam rubrik

Oblíbené články