Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I50v63a76n 31M30i20n50á30ř

12. 1. 2022 18:34

Váš názor, paní Šichtařová, na pseudodemokracii s okázalou preferencí, často i velmi pochybných menšin - je ještě dost milosrdný. K této novodobé levičácko-totalitní ideologii je nutné přidat i - posedlost antirasismem. Tento jev k nám rovněž přichází z USA a způsobuje dusno již v celé Evropě. Novodobí cenzoři s praxí náboženské inkvizice - "objevují" rasistické pohnutky zejména tam, kde evidentně nejsou.

Ideologie šíření strachu již ovládá i nadnárodní firmy, které často až servilně, mění nejen svá tradiční označení, ale i charakter své činnosti. Další strategií je záměr - soužití s kulturně i nábožensky neakceptovatelným islámem. Následným cílem je pak obviňovat společnost z xenofobie. Zcela vědomě píši o šíření strachu s dodatkem - že úmyslem je pozvolné ovládání společnosti. Analogie je až příliš podobná nástupu totalitního socializmu v poválečné střední Evropě. Je jen otázkou - kteří mocní tohoto Světa - za devastací demokracie stojí.

25 1
možnosti
Foto

Ono se to snad převalí. Převalil se McCarthysmus, převalily se duhové děti, převalí se i tohle...

0 0
možnosti
RP

Ve Velké Británii má být předpis, že nošení nože o délce čepele větší než tuším 10 cm je nelegální. Zmiňovalo se to v souvislosti s turismem, noži, které turista třeba potřebuje zrovna na to namazání chleba. Možná jako pozůstatek starých časů, kdy běžnou bojovou zbraní byly chladné zbraně, šavler nebo velké nože atd.

Proto nějaká mačeta v zavazadle té černošky mohla dost oprávněně vytvořit problém.

A je to asi i vidět všelijakým způsobem. Před pár roky jsem se rozhodl, že je na čase zakoupit do baráku novou nožovou výbavu, protože t stará sestávající hlavně z nožů ještě za socíku už dost zmizela. Hledal jsem v supermarketech, Kaufland, původem německý supermarket obrovský výběr tehdy levných a dost dobrých nožů, Lídl majitelem totéž ve svých akcích taky prodával slušné nože. Tesco, coby anglický supemarket, v regálu pár keramických "chvístků" a jinak nic.

0 0
možnosti
JT

J73i52r70i 28T84i36c66h82y

12. 1. 2022 17:22

Sucasne USA: propagace rasove, nabozensky, jazykove a kulturne pomichane spolecnosti, ktera nikdy v historii lidstva neuspela; bily rasizmus, bila nadvlada, bila privilegie, homofobie, islamofobie, kontinuita pohlavi, prepisovani a haneni historie, przneni jazyka (anglickeho), nadvalada radikalni mlevice.

3 0
možnosti
LH

K těm sadám nožů : krájení živého se trochu prodraží, nic víc.

0 0
možnosti
EH

USA je velká země, tak se k nám dostanou nejhorší střípky a hlavně lidé ještě mají kouty, kam se dá utéct před vládou menšin s IQ dost pod 100. Zato Británie si vzala hyperkorektnost a progresivismus jak smysl existence. I královna už se k tomu musela vyjádřit.

Vyhodili problémové Východoevropany, tak se mohou soustředit na integraci do Afriky a Asie. Pomůže k tomu zákaz nožů a tvorby historických seriálů s bělochy.

Za chvíli se menšiny požerou mezi sebou, až se třeba začne řešit, že v těch seriálech mají přednost světlejší odstíny a není černoch jako černoch. ;-D

7 1
možnosti
OD

To je zase maze!

Jojo, kde jsou ty časy, kdy si jeden koupil bouchačku, Harleye a vyrazil na 66ku, aby dopadl takhle

https://www.youtube.com/watch?v=QLAYw0vM-bw

Dneska, si holt jeden koupí M16 a jde vykrást Kapitol, člověk už ani nemůže zastřelit volně pobíhajícího černocha a když to udělá, dostane doživotí. Nevídáno.

Ano Amerika exportuje nesvobodu - Dick Cheney jí vyvezl do Iráku, Zuckerberg jí vyváží do hlav našich , naše děti se stávají závislými na Instagramu a vše se to děje pro ochranu menšiny kalifornských kšeftařů s osobními daty. Podobně v roce 2008 menšina Wall street investičních banksterů ožebračila většin, která se na sanaci jejich škod složila a zatáhla škody způsobené těmi, kteří se chovali přesně dle autorčiných proposic - byli to odvážní sobci, kteří pro chválu zisku zatáhli USA a globalizovaný svět do spousty průšvihů.

10%ní menšina dnes vlastní 80% světového bohatství .

Máte recht, tyhle menšiny nás zahubí.

Kde jsou ty časy, kdy platily ty staré dobré hodnoty jako sobectví, hamižnost, chamtivost , podrazáctví, dnes musí jeden brát ohledy a aspoň předstírat, že nechce nikomu ubližovat. Dnes si už nevytunelujeme žádnou tu kampeličku, neokrademe DIKy v investičním fondu, poslední velkolichvář nám spadl s vrtulníkem, děsná doba.

Vendelíne Klausi zde i na nebesích, ty to vidíš!!

12 19
možnosti
Foto

Vy jste absolutně z toho článku nic nepochopil. Ale nebojte se, nebudete sám.

13 1
možnosti
JL

To není velká novinka - asi před 8 lety mi to povídal jeden strejda, který tam byl: V Americe žádná svoboda není, svobodu máme my tady." Tož tak. Ameriku moc nechápu, ale když jsem se díval na film "Dívej se k zemi!" bylo patrné, že mají "A Big Problem" (vítězí tam pitomci). Oni předběhli kdysi svět - například už v půlce 19.století vnutili Japoncům svobodu tím, že jim řekli, ať otevřou přístavy všem, jinak jim to tam rozstřílejí dělovými čluny, pak na ně o 100 let později hodili experimentálně atomové bombičky. Jsou to prostě hoši progresivní. Look up!

4 5
možnosti
PV

P80a74v75e75l 24V54é43b89r

12. 1. 2022 12:31

Ten oblíbený argument s atomovou bombou je notně ... neiteligentní. Kdyby tak neučinili, válka by pokračovala dál za strašlivých obětí.

7 2
možnosti
JH

J27a85n 15H49a78r93v72a27n

12. 1. 2022 10:25

"Potupné prohlídky" na letištích plně schvaluji R^

Pořád je to lepší, než bez prohlídek čekat, kdy to spadne, nebo kam to unesou.

8 2
možnosti

Šance, že někdo něco unese je tak malá, že jí v klidu ignoruju. Když teroristi unesou jednou za měsíc letadlo, pořád bude bezpečnější než auto ...

2 2
možnosti
JT

My jsem postkomunisticky stát, Amerika je prekomunistický stát.

15 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,48
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články