Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jakožto neotečkovaný mám zcela jiné starosti. Ale je dobré poučit se. Ačkoli prakticky mi to není k ničemu. ;-)

0 0
možnosti
TH

T89o44m48a20s 21H47a69j41e55k

15. 1. 2022 20:14

Když už odmítáme sledovat všechny relevantní souvislosti, které nám mohou odhalit o co jde, bylo by dobré všimnout si např. dokumentu Pfizeru, uvolněného po rozhodnutí soudu v USA, kde za prvních 90 dnů sběru dat bylo 1223 úmrtí vedle potratů, 158 000 nežádoucích účinků atd z počtu, který uveden záměrně není. Uvažující člověk musí cítit pouze znechucení z malosti, které potvrzuje písmo: Do záhuby šlapou davy lidí po širokých cestách, ergo většina lidí je hloupá či zbabělá. Nebo má snad pocit, že žije v jiném světě než v tom, jehož historie začíná ukřižováním posla lásky? Nebo snad věří v satanskou lež, která se jmenuje pokrok a je asi stejně pokroková jako náš vliv na přírodu, svobodu, zdraví, morálku, nekončící války, genocidy a lidské štěstí?

0 0
možnosti
Foto

Nebyl by na prodej jede certifikát neočkovanému v penzi, chci u chvilku ještě být.

1 1
možnosti
MT

Pro autora: Aplikace Tečka si certifikát nestáhne sama (navzdory informaci, kterou jsem dostal od zdravotníků na očkovacím místě), ale v mém případě bylo potřeba se přihlásit do portálu uzis, zobrazit certifikát a načíst QR kód z Tečky. Můžeme nad tím kroutit hlavou, ale to je asi tak jediné.

1 0
možnosti
OH

Někdo má holt potřebu udělat z každého prdu antickou tragédii o pěti dějstvích.

0 4
možnosti
LV

A někdo má holt potřebu ke každému prdu přičuchnout a veřejně ho analyzovat.

1 0
možnosti
IN

Já myslel na první pohled, že pan autor je MUDr. Radim Uzel, podle fotografie.

0 0
možnosti
RP

Mně zas připadají weby kolem očkování podivné. Věci a příslušná tlačítka jsou obvykle rozmístěny přesně tam, kde bych je nejméně čekal.

Jsem třeba nabyl dojmu, že když se přihlásím svým číslem občanky a číslem pojištěnce na své "očkovací" stránky, tak z nich se můžu přihlásit na posilovací očkování.... A ono ne, protože příslušné tlačítko tam není.

Člověk se musí přihlásit bez přihlášení , tuším číslem telefonu a rodným číslem na přihlášení k očkování, kde dostane vybrat očkovací místo. Ale zase nemůže se podívat, jak je tam na zvoleném očkovacím místě obsazeno. Na to se musí otevřít zase jiné stránky, úplně nezávislé, kde se dá zjistit, jak je které očkovací místo obsazené, aby si mohl vybrat, na které očkovacé ímísta je dobré se přihlásit. Tak jsem si vybral a příslo mi hlášení, že někdo do 24 hodin mi přijde na mobil pin2, se kterým si budu moct kondečně to očkovací místo vybrat. Když pin2 dobrou čtvrthodinku nepřicházel, tak jsem si řekl, že přijde asi v noci nebo druhý den a stránky jsem zhrušil. Hned nato pin2 přišel, tak jsem znova otevřel stránky, a přihlásil se, ale nepochopil jsem, že jsem se nepřihlásil ke stránce, ale znova na výběr. Takže při výběru mi začaly chodit hlášky, že výběr je nekorektní, porotože na jedno číslo pojištěnce jsou evidovány dva požadavky. Když jsem to zkoušel vícekrát a zvažoval co s tím, tak to cinklo a na mobil mi přišel další pin 2. Tak jsem ho zkusil a šlo to, protože poslední požadavek autoamticky ruší ty předchozí. No, trvalo to víc než hodinu a půl. Na místním očkovacím místě jsou mohl nejdřív až za nějak 14 dní, tak jsem si našel v Ostravě očkovací místo na Karolíně, kde jsem byl na první dávku a tam měli kapacitu už další den.

V neděli jsem se přihlásil a na očkování jsem šel teď v úterý.

Na očkovacím centru úplně téměř volno, během těch necelých 20 minut, co jsem tam byl, naočkovali se mnou tak 4 lidi.

0 0
možnosti
PS

P89e36t87r 77S95k15á53c69e78l

13. 1. 2022 22:28

Tak se na nás musí, zamotat šišku. Pak se nestaráme co se vlastně děje, že?

1 0
možnosti
Foto

No abyste se s tím kontrolováním nespletl;-D.

Lezl jsem v Rakousku do aquaparku a kromě certifikátu po mně chtěli i doklad totožnosti.

0 0
možnosti

Tak já se lekla, že pánovi bylo zle a nebo mu vakcína přivodila nějakou nemoc a ona je to nemoc administrativní. Tak alespoň tak, hlavně hodně zdraví.

1 0
možnosti
BP

Také jsem jednou měnil registrační místo kvůli vytížení. Stačilo na webu původní registraci zrušit a zaregistrovat se znovu jinam. Ale když to někdo má rád komplikovaně...

3 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 18,43
  • Průměrná čtenost 1158x
Jsem zralý muž, který se rychle blíží k věku odpočinku. Mám rád muziku a literaturu. Už jsem toho dost prožil, ale stále mě překvapují nové a nové věci. Občas o nich napíšu píseň, občas nějaký text. Moji přátelé se jimi baví. Tak posuďte sami, jestli mám upřímné přátele.

Seznam rubrik