Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nevidím důvod, proč by předsedkyně Sněmovny nemohla podpořit maďarskou opozici na sociálních sítích, pan Orbán mimochodem se zúčastnil volební kampaně bývalého premiéra Babiše, jednoho ze strůjců rozvratu našeho státu. Svůj k svému. Nedomnívám se, že by Maďarsko uvalilo na naši zemi v důsledku tweetu M. Pekarové nějaké sankce. Mimochodem Orbán podpořil kazašského prezidenta, který povolil střílet do protestujících lidí ve své zemi. Přirozené je distancovat se od takového politika než od jiného, který podporuje demokratické síly proti nedemokratickým.

6 8
možnosti
ZZ

Vměšování do vnitřních záležitostí jiných států bývá, zpravidla v civilizovaných zemích, nepřípustné.

:-P

5 4
možnosti
Foto

Já jsem to okomentoval jedním slovem: NEHORÁZNOST

14 1
možnosti
ZZ

I tak je to slabé vyjádření - protože vlci sice vyjí a karavana jede dál.

;-(

0 0
možnosti
MK

Takhle to dopadá, když se na vládní místa dosadí aktivisti.

18 2
možnosti
MM

Koho na vládních místech máte na mysli? 8-o.

1 2
možnosti
JK

Nevidím jediný důvod proč by politik nemohl říci vlastní názor, který navíc souzní s názorem vlastních voličů. Navíc když to řekne česky a bez sprosťáren, pak je to příjemný obrat k lepšímu. Konečně někdo řekne plnou pravdu a příznivci totalit se mohou zbláznit, když byl u moci Andy to se oháněli demokracií a svobodou slova, najednou to vše vadí, to je ta tvář totality, vůdce může vše ostatní musí poslouchat a dělat so si on přeje.

11 17
možnosti
PD

politik v této funkci nemá na vlastní názor nárok, respektive jeho názor je názorem oficiálním. To už by se snad politici mohli naučit

12 0
možnosti
PK

No, krásná ukázka jak sebestřední politici respektují názor voličů...bylo by myslím užitečnější, kdyby se tato jistě vzhledem sympatická pani věnovala problémům této země,je jich dosti ....

2 0
možnosti
JK

Hezké je, jak připouštíte, že Maďaři mají problém. Ovšem názor voličů ona přesně respektuje a tak se může věnovat i našim problémům stejně otevřeně. ;-)

2 4
možnosti
PD

Paní pekarova je prototyp politika splachovacího. Včera byla podruhé v krátké době v interview na ČT. Ač se moderátorka kroužková snažila nad poměry servilní ČT pokládat i nepříjemné otázky, dopadla stejně jako před ní Vitovská. Nic, žvásty, plky. Asi 20x jsme se dozvěděli, že vláda intenzivně pracuje, že Babiš byl ještě horší, ve stylu vy zase bijete černochy.

17 0
možnosti
Foto

Může politik mít vlastní názor a zveřejnit jej?

0 5
možnosti
PD

Na vlastní a soukromý nazor rezignoval vstupem do politiky

6 1
možnosti
LU

"že v posledních volbách do maďarského parlamentu (2018) získala Orbánova partaj FIDESZ spolu s koaliční Křesťanskodemokratickou lidovou stranou 133 mandátů ze 199, o čemž se současné české koalici „3+2“ může jen zdát. Více respektu vůči rozhodnutí maďarských voličů by tedy bylo na místě.

Píše-li paní předsedkyně Pekarová Adamová, že „pro Českou republiku je důležité, aby Maďarsko v dubnových volbách zvolilo změnu“, pak je to vůči Budapešti a její současné vládě krajně neuctivé."

Súhlas!

ALE aj u nás HZDS v čele s Mečiarom suverénne vyhrával voľby takmer so 40%. Slovensko odizoloval od západu, Slovensko nevstúpilo do Nato, Mečiarov priateľ ruský premier chodil na Slovensko ako na klavír.

Som vďačný, že nám otvárali oči, susedia typu pani Pekarové, aj vďaka ním Slovensko nedopadlo ako Bielorusko.

10 4
možnosti
SB

Vy tady dlouhodobě vystupujete jako slovenský nacionalista, ale nyní vám Slovácích vyšší mínění než vy.

Já se na rozdíl od vás domnívám, že na to, že to předtím bylo hloupost, když jste nelétli Mečirovi, jste časem přišli sami a že jste na to nepotřebovali nikoho jiného.

Vy se zřejmě domníváte, že Slováci jsou hloupí a nejsou schopni vlastního intelektuálního vývoje a zrání.

To já si nemyslím a mám o nich vyšší mínění než vy.

10 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal