Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to náhoda? Ne není. Ale není to také spiknutí.

Skutečně, většinu věcí lze vysvětlit lidskou hloupostí. Samozřejmě, na lidské hlouposti se mnozí rádi přiživí, ale spiknutí k tomu není potřeba. Stačí se jen zasmát, mít na to žaludek a podplatit úředníky tak, aby se trendu využilo maximálně

3 0
možnosti
JS

Dnešní demokratický svět bohužel uznává a propaguje pouze jeden názor, jednu pravdu. Ať v zelené energii, v migraci či nově v covidu. Jiné názory jsou pomalu umlčovány, v lepším případě jen nejsou publikovány.

29 0
možnosti
SB

Takových témat, kde demokratický svět uznává jen jeden názor, je více. K těm vaším příkladům ještě přidávám rasismus v té teatrální formě (viz Ondřej Kudela), hysterie ohledně pohlavních orientací apod.

3 0
možnosti
PS

Snížení emisí na 55 procent je opravdu minimum, říká vlivná unijní expertka...

Dále říká:

Samozřejmě je třeba zvážit, co je žádoucí a co je reálné a splnitelné. Někteří lidé určitě řeknou, že to nejde a že těžké je už snížit emise na 40 procent. V této věci, která je důležitá pro nás pro všechny, je ale nutné být rozhodný. A doufat, že s touto rozhodností přijdeme i na způsob, jak toho dosáhnout.

Přeloženo:

Nevíme, jak to udělat, ale musíme být rozhodní. Když se kácí les létají třísky.

V příkladu:

V naší prosperující firmě do roka vyhodíme zastaralý operační systém protože je neekologický a drahý. Na otázku čím ho nahradíme dostaneme odpověď že zatím nevíme zatím neexistuje něco podobně spolehlivého. Ale rok je hodně času určitě někdo něco někde možná vynalezne. Co na to řeknete svému IT oddělení budete zelení? Vsadíte osud firmy?

PS: nikdy nezkoušejte pomocí argumentů bojovat z Bruselem a jejich zelenou diktaturou. Přijměte tu klamnou iluzi že zchudnutím EU vyřešíme celosvětové klima. Jedině tak můžete dojít ke spasení.

36 0
možnosti
MS

Pamatujete staré dobré časy kdy nám vstávaly hrůzou vlasy na hlavě při oznámení snížení o 35%? ;-OEU

4 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik