Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Až budeme mít každý ve svém krku koronavirus jako komenzála, přestane být koronavirus problémem! Do té doby je vhodnější se nechat očkovat než umřít!

:-)

8 1
možnosti
PB

P48e89t18r 65B42a37r31t92o71š

26. 12. 2021 22:09

Jsem ockovan dvema davkami Pfizer. Po pul roce po druhe davce (koncem listopadu) jsem prodelal Covid. Nejspis deltu. Jak je tedy na tom ted moje imunita? Jake mam v krvi protilatky? A proc me stat nuti abych se ted hned po prodelanem Covidu nechal ockovat?

6 1
možnosti
Foto

Kdo vás jak nutí?

Po prodělaném covidu máte platný certifikát a ani nic jiného vás nenutí.

Naopak spíš se uvadldi, že j vhodné nějakou dobu po covidu s očkováním počkat

0 6
možnosti
Foto

Až očkovací past sklapne... Jan Vítek

Dr. John O’ Looney, britský pohřební ředitel a koroner, popisuje na videu ( 3), co vidí v terénu téměř rok po zavedení očkování. Je to znepokojující popis katastrofy, která se dnes odehrává. „Vidíme nepřirozeně velký počet úmrtí v důsledku srdečního infarktu, mrtvice, aneurismu; a to vše jsou následky trombózy... Embolie v plicích a nohách, které způsobují tato úmrtí, jsou dobře zdokumentovány místními koronery, jakož i v celé zemi. A zdá se, že nikoho neznepokojuje alarmující nárůst krevních sraženin, kterých jsem letos viděl více než za posledních 14 let.... Druhý druh úmrtí jsou lidé, kteří onemocní, když jejich imunitní systém se konečně vzdá. Měli vpich možná před 6 nebo 8 měsíci a od té doby sérum užíralo jejich imunitní systém. Jsme v zimě a kolem nás jsou nachlazení a chřipky, s nimiž tito lidé nemohou bojovat, protože jejich imunitní systém je zdecimován, Vláda velmi rychle označila nové onemocnění jako druh Covidu jménem Omikron, ačkoli jde o lehkou chřipku. Ale lidé se silně poškozenou imunitou musí být velmi opatrní, protože je může zabít.“

http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/az-ockovaci-past-sklapne

6 16
možnosti
KS

Šíření dezinformací by mělo být pokutované. A ještě se uvede jako zdroj klasické dezinformační médium.

7 2
možnosti
MK

Prostudoval jsem si všechny dostupné informace o vakcínách. Pochopil jsem z nich, že je dost velký rozdíl mezi vakcínami u nás podávanými. Proto bych si chtěl vybrak konkrétní vakcínu. Ale náš vakcinační průmysl je tak nepřátelský, že mi tento výběr neumožňuje.

Proto se logicky ptám, proč si nemohu vybrat typ vakcíny. Ale na to mi asi odpovědět nechcete.

2 6
možnosti
Foto

J83a35n 83V62l83a28d25y89k93a

26. 12. 2021 19:51

Já si vybrat mohl

5 1
možnosti
MK

Všechno, co já potřebuju vědět o vakcínách, jde shrnout do dvou bodů:

1) Nepotřebuju je. V mé věkové kategorii s tím virem umírá cca 0,2% lidí (a opakuju: „s tímto virem“ a ne „na tento virus“).

Spíš se zabiju v autě cestou na další a další dávky očkování - než abych umřel na covid.

2) Vakcína nebrání přenášení na druhé. Nemám tedy žádný důvod, proč si myslet, že oočkováním někomu pomůžu.

A co potřebuju vědět o Flégrovi? Na to stačí 4 slova: Je třeba ho ignorovat!

:-)

27 22
možnosti
Foto

Věková kategorie není definitivní určující kriterium. Klidně můžete na covid umřít, přestože byste statisticky vzato vůbec neměl onemocnět.

11 3
možnosti
MS

vakcíny stále přinášejí spíše otázky než odpovědi, i proto by neměly být povinné. Jakýpak může mít třeba18 ti letý zdravý člověk půl roku po covidu přínos z další vakcinace, to opravdu ví jen doktor Kubek a farmaceutické firmy. Anebo studentka zdr.školy 2 měsíce po covidu, která od března bude muset díky nové vyhlášce zanechat studia, pokud se nebude chtít nechat naočkovat vakcínou proti wu-chanské mutaci, přestože už je zde dávno mutace jiná.

11 5
možnosti
Foto

Otázky nepřinášejí vakcíny, ale lidé

1 0
možnosti
Foto

R^ Díky za článek od odborníka napsaný srozumitelně i pro laiky.

14 2
možnosti
JL

Mě už koviďárna nebaví. Takže dotazníček nebude.

7 1
možnosti
DP

D82a55v93i17d 15P30e42t80r

26. 12. 2021 17:06

To nebaví neikoho. Kdyby se stihli všichni naočkovat dříve, než si "vykoledují" novou mutaci, tak je po COVIDu.

2 3
možnosti
Foto

Děkuji. Velmi zajímavé a poučné. Já jsem na své otázky odpovědi ve vašem textu našel. Snad je najdou i další. Jak píšete omikron není tak nebezpečný, ale to ještě nemusí být konec? Mohou přijít i další horší varianty?

5 0
možnosti
PK

No též bych se otázal. zkoušel jsem to již podvakráte, ale odpověď jsem nedostal, tak přeji, aby jste byl úspěšnější...:-)

0 0
možnosti