Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Autor napsal článek prý o tom, zdali bude pro naši zemi nová vláda pětikoalice spíše přínosem, nebo pohromou. Jenže to je omyl, nebo rovnou lež už v perexu. Článek je o tom, že se jistý Šimon Miča domnívá, že vláda svou roli nezvládne. To se ovšem od autora, který je stoupencem Trikolory, dalo předpokládat. Nemusel ani psát nějaký článek.

12 7
možnosti
ZD

Kritizujete a vyvstává otázka na vás - jak vy víte, že to tak nebude? Je to názor na pravděpodobný vývoj. Napište tedy svůj názor a uvidíme?

Kus dál píšete, že vyhazoval lidi umí každý trouba. Kritizovat bez názoru jak vidno také.

3 2
možnosti
PK

Kdysi si i VK st. posteskl, jak se jeho koalice někdy těžko dirigovala a tato pětihlavá, tam asi nebude jednoduché shody dosáhnout, bude to zřejmě samý kompromis.

Navíc velmi silná strana Pirátů vstoupila do vlády se stranami, proti kterým se v minulosti vymezovala pod sloganem „Pusťte nás na ně“ a nebylo to jen o AB. Škoda, kdyby vydrželi v opozici, příští volby by byli jejich, takto jen ukázali, jak silně baží po moci, třeba i za cenu paktování s někým, kým nechtěli být.

Já bych si netroufl prognózovat jak dlouho, i když to není má vláda, volil jsem Trik., přál bych této zemi prosperitu a moudrou a nezávislou na někdy velmi hloupém velení z EU vládu, jen se obávám. že pan Fiala nebude míti jiné ambice než vzorně manifestovat loajalitu do Bruselu. Karma za blogR^

4 3
možnosti
ZD

Uvážlivé hodnocení!

1 0
možnosti
Foto

A k tomu na nejvyšším poslaneckým křesle Pekarová Adamová zastupuje stranu, která by se sama do sněmovny zřejmě ani nedostala. To mi prostě nesedí.

14 6
možnosti
JS

Dejte jim šanci. Alespoň do 30.6.2022 . Ono kolikrát z ošklivého káčátka vyroste krásná labuť.

2 0
možnosti
PK

Přál bych si to i když má vláda to není,,,;-D...připomněl jste mi kdo a kde pronesl ve své větě to známé..."Ošklivé káčátko".;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

J65o22s70e46f 47B85á45r69t42a

20. 12. 2021 9:38

Já bych to tak zle neviděl, když bude problém, tak se poradí s Pekarovou, ta ví všechno nejlíp.

5 0
možnosti
Foto

Ale na Vás nemá.

2 0
možnosti
JB

J33i62r27i 61B23o72r

20. 12. 2021 9:32

Marné naděje,i po tomto známém výroku vládli komunisté dalších 20 let. ;-D

2 0
možnosti