Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je ale super! Nejlepší na tom všem je, že se někdo pokusí praštit do slaměnýho panáka, kterýho si sám uplácá a ona se mu ta hůl od toho panáka odrazí a dá mu facku přes xicht.

Aneb příště se radši nesnažte dělat legraci z hlupáků, hrozí riziko, že spíš odhalíte hloupost vlastní.

17 0
možnosti
JB

Spíš ulovil bobříka trapnosti...

13 0
možnosti
Foto

A70v21i 34B15a72b61i12c

11. 12. 2021 11:05

Autor snídal vtipnou kaši.

15 0
možnosti
MR

Zapálení dobří lidé Váš výtvor glosují pozitivně, dokonce jsou schopni vidět praskající cévky vlastenců. Jinak rodina tohoto migranta se nachází převážně v místech, která nemají s islámem nic společného. Tedy já osobně Váš výtvor považuji nejenom za hloupý a zcela postrádající jakýkoliv vtip, ale i za poměrně manipulativní. Věřím ale, že Vám pomohl sám sebe ještě pevněji umístit do družiny dobrých lidí, kteří mají zřejmou morální převahu nad vlastenci.

23 2
možnosti
RM

Hodně slabé, ale opravdu hodně slabé.

24 1
možnosti
PS

Taky nechápete proč se xenofóbní zaprděný čecháčci bojí něčeho s čím se ani většina nesetkala? Třeba kolika lidem hořelo auto co? A v lidlu prodávají neustále hasičák do auta. Jen slabomyslný jedinec uvažuje dopředu a koupí si ho předem. Normální lidi jako Václavek si ho koupí až mu bude auto hořet. Česko je těchto xenofóbních příkladů plné jsme jediný stát kde si lidé pojišťují majetek proti zlodějům. Jasně čteme to každý den že někdo něco ukradl ale proboha proč se koukat jinam že někdo vykradl souseda? No a to je přeci barák vedle to mám hned přemýšlet že se to může stát i mě? Proč sem tahat migrační problémy Švédska nebo Francie. Žijeme přeci v ČR až bude ten problém zde pak ho budeme teprve řešit ne teď je pohoda klídek. Podtrženo sečteno jen xenofóbní čecháček se bojí toho co nezažil na vlastní kůži a jen xenofóbní čecháček si na tu plotnu nesáhne jen proto že viděl/vidí jak se někdo jiný o tu plotnu spálil.

27 2
možnosti
LH

A taky jak všude nacisticky a romofobně zamykají, ačkoli většinu zámků se nikdo vykrást nepokusí

6 1
možnosti
HN

H36o81n56z47a 46N20o70v89á32k

11. 12. 2021 9:45

Ne u všeho platí ,,to je blbé, to se bude líbit," :-)

13 0
možnosti
MK

A už se máme smát nebo bude pokračování?

24 0
možnosti
JH

Raději se smějte a to dostatečně zřetelně, pochvalte neoddolatejně břitký humor, jinak jste ukřičený pseudovlastenec. Jen vaše volba:-).

6 1
možnosti
Foto

J95a59n 17Š38i60k

11. 12. 2021 5:16

Taky jsem jednoho u nás viděl, byl v pekařství a kupoval si rohlíky. No, ať je styl Vašeho článku hodnocen jakkoliv, minimálně je tu jedna věc k přemýšlení. Kdo nesleduje žádná média, necestuje a je stále doma, pravděpodobně opravdu nikdy žádného migranta neviděl a proto migraci neřeší. A Ti, co média sice sledují, ale necestují, také pravděpodobně žádného neviděli. Pak je tu část, která sice cestuje, ale do destinací, kde žádní migranti nejsou. Takže je tu většina lidí, která migranta nikdy neviděla a přesto se bojí nebo migraci pořád řeší. V jakém jen virtuálním světě to vlastně žijeme. Hezký den

1 10
možnosti
MR

Pane Šiku, poslední dva roky jsem cestoval minimálně. Ale i kdybych nevytáhnul paty za hranice své rodné vesnice Brna, tak vídám migrantů spoustu a to naprosto pravidelně. Nevím, kde vzniklo to pro mne nepochopitelné přesvědčení, že v ČR žádní migranti nejsou.

7 0
možnosti