Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kolik pretedentů prověřených panem presidentem, pane Kamme, se neosvědčilo navrhovateli Babišovi? Možná by to za ty leta jeho premiérství vydalo na malý orloj ... nebo orlojíček! ;-)

1 0
možnosti

J79i28r78i 92T42i74c13h52y

9. 12. 2021 16:54

Nechutne, primo trestne vyjadrovani proti politickym oponentum se dnes stalo beznou praxi - nejen u nas, staci se podivat na politickou scenu v USA za poslednich nekolik let. Demokracie upada, zavani hnilobou.

1 0
možnosti

V USAnevim, o tom bi mohli jiste neco napsat nasi zdejsi pratele odtamtud, ovsem v CR ta demokracie opravdu upada a zavani hnilobou uz od 2. unora 2003.

0 0
možnosti
Foto

Zde sluší připomenout paralelu s Husákem.

Pán si na poště stěžuje, že mu známka na dopise nechce držet.

Pracovnice: "Pane, to musíte plivnout na stranu, kde je lepidlo."

V. Klaus si pro jistotu známku nepřál, a nynější - neznám. U nás na radnici nebo ve volebních místnostech portrét pana presidenta nikde nevisí. Asi se obávali nějaké lidové reakce.

Pane autor, jak si kdo ustele, tak si lehne. Aneb každému podle jeho zásluh.

Rv

4 2
možnosti

Myslím, že Ústava říká "prezident jmenuje", ne že musí jmenovat. Do podoby "musí jmenovat" to předělají pánové Rychetský a spol., asi jim nedojde, že se to případně bude týkat až těch po Zemanovi.

0 5
možnosti

Když tak věříte Zemanovi, zkuste se podívat na tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=3FZyf-DlHLg&ab_channel=Mucholapka

Sám váš guru Zeman vám tam vysvětlí, že prezident nemůže kádrovat, musí jmenovat a nemá právo veta na navržené kandidáty! ;-D

4 0
možnosti

J12a11n 96R14á19ž

9. 12. 2021 15:44

Názory, zda prezident musí, či nemusí jmenovat někoho ministrem, mají naprosto nulovou vypovídající hodnotu. Realita je taková, že Zeman, když se rozhodne vládu nejmenovat, tak vláda nebude ustanovena a nikdo s tím nic nenadělá. Fiala, jestli je příčetný musí vědět, že kompetenční žaloba také nic nevyřeší. I když mu dá ÚS zapravdu, musí vědět, že Zeman bude toto rozhodnutí ignorovat. Pak může následovat jen jednání o zbavení pravomoci Zemana vykonávat funkci prezidenta a návrh na předání této pravomoci buď předsedovi Sněmovny nebo Senátu. Ovšem Fiala nesmí zapomenout, že k tomuto kroku je potřeba získat v obou komorách parlamentu třípětinovou většinu. I kdyby se tato většina podařila Fialovi sesmolit o čemž pochybuji , je to celé proces na mnoho měsíců. Otázkou tak je, zda kvůli nějakému chlápkovi ze strany čtyř poslanců, je dobré zametat se všemi občany a ponořit republiku ještě hlouběji do maléru ve kterém se nachází, je dobrý tah zodpovědného politika. Já bych to nazval velkým hazardem s budoucností státu a tedy nás všech.

1 2
možnosti

Prezident pane Razi se musi chovat jako prezident.

Kdyz se chova jako prazsky dlazdic nebo kanalnik, i kdyz neni z Prahy, neni to prezident, ale sprosty vidlak.

5 1
možnosti

J19o44s78e39f 93N50i96k94l

9. 12. 2021 12:37

"Stalo se módou sezóny do věcí rázně tepat" a na prezidenta plivat...

3 5
možnosti

To neni moda, to je zaslouzena reakce, i kdyz se to jeho patolizalum nelibi.

5 3
možnosti
Foto

Žádný plivanec na světě není dost veliký, aby pokryl hanbu, jakou náš současný prezident nám všem dělá...

12 6
možnosti

A jakou například ?

Ptal jsem se okolních zemích - a nikde si ničeho nevšimli.

Rakušané a Němci ani neví kdo je našim prezidentem, nebo jestli vůbec prezidenta máme. Poláci, Maďaři a Slováci ví, že máme prezidenta, ale vesměs ani neví koho a o žádných jeho problémech jim není nic známo.

Tak o jakém světě mluvíte ?

O vašem dvorku, balkonu, nebo snad celé pavlači ?

8-o

1 6
možnosti

Jak se do lesa volá, tak se panu prezidentovi z lesa ozývá.

9 0
možnosti

Vypadá to spíš tak, že hlavu v pejru mají lidé Vašeho ražení. Prezident Zeman kolem sebe plive kde může a představte si, že jsouei lidé, kteří plivancum tvář prostě ochotně nenastaví.

12 7
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 33,00
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik