Diskuse

Vzdej to!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J54a67n 49P48a89l15i67a54n

9. 12. 2021 21:13

Flaško už to taky vzdej, nedá se to číst.

0 1
možnosti
Foto

Tak proč to čteš a ještě se k tomu vyjadřuješ? Ty nebudeš vrcholem evoluce....;-D

6 0
možnosti
Foto

Úplně fakt nevím, co se tady furt šaší, klanění se ožralcovi atd. ČR žádnou zahraniční politiku nemá - buď jsme ruský nebo německý satelit určený k drancování, anebo jsme německý satelit s tím, že nám zacpou ústa dotacemi k rozkradení. Na víc nemáme, protože ani nechceme. - - - - Co se týká vztahu k Izraeli, tak celá Evropa je už dávno těžce antisemitská. Lipavský je prostě mainstream, ale on sám je neškodný. Opravdovou škodu na tomto poli způsobil Zeman v devadesátkách, kdy zrušením občanské vojny definitivně demillitarizoval naši společnost, takže když by došlo na lámání chleba, tak stejně nemáme Židům jak pomoct. Jo jasně v té protižidovské OSN můžeme být proti přijetí XXX-té protiizraelské rezoluce, ano, chachacha.

0 0
možnosti

He he pán Prezident zkouší trvanlivost 5koalice a ukazuje jí co je skutečná vysoká politika a 5koalice se i bez jediného konkrétního jména koho to opravdu pán Prezident ve vládě nechce se vzteká, vyhrožuje a zastrašuje. Podle mého mínění 5koalice nebude mít ani tu nejmenší šanci skutečně vládnout pro boj mezi 3koalicí a 2koalici a i uvnitř obou koalicí. A naše zahraniční politika musí hájit jen naše české zájmy bez zásadního vlivu kohokoliv protože ČR na světě přátelé nemá ale všichni naši sousedi mají s námi hraniční spory které jsou stále živé i když se o nich veřejně nediskutuje.

0 1
možnosti
Foto

J80a23n 80S64v12a79t16e75k

9. 12. 2021 17:53

Naše zahraniční politika by měla být jednoznačně prounijní a proatlantická (a je jedno, kdo bude v takovém případě ministrem zahraničí)... Především by se naše zahraniční politika měla zbavit veškeré disharmonie, spočívající v prosazování ekonomických zájmů některých obskurních stvoření z okruhu přátel pana prezidenta.

Dokud nedosáhneme toho, aby takový Nejedlý a jemu podobní neměli jakýkoli vliv na jednání a činy pana prezidenta, je bytostně důležité prosazovat na post ministra zahraničí kohokoli, kdo bude hájit naše zájmy v souladu s EU a NATO i za cenu případných rozepří se Zemanem, resp. s tou sebrankou kolem něho!

6 2
možnosti

R^R^R^

Když se chce velkomožný Pán z Hradu zesměšnit, ať se zesměšní! Chce opravovat Ústavu, chce! Prezident není odpovědný parlamentu za naši vládu!

Petr Fiala a každý premiér je parlamentu odpovědný za svoje vládnutí! Proto mu nemůže Miloš Zeman diktovat, s kým pracovat smí a s kým pracovat nesmí! Když se chce Miloš zesměšnit, má tu možnost! Všichni, kdo umí číst, a kdo pochopí předchozí větu, ví jak rozhodne Ústavní soud předem!

Vzdej to? Není hlupák! Hlupák bude ten druhý!

:-)

6 6
možnosti
ZD

Ani jeden nejsme experty na ústavní právo a tak by se o tom zesměšnění dalo pochybovat. Spíše dám na ty, kteří toho vědí rozhodně více, například zde: https://cnn.iprima.cz/fiala-bude-mozna-muset-zemanovi-ustoupit-pro-kompetencni-zalobu-neni-duvod-mini-svoboda-52789?fallback=true

1 3
možnosti
LU

V parlamentnej demokracii, má prezident viac menej reprezentatívnu funkciu. Jeho vplyv na politické dianie by mal byť preto v zásade v sile jeho autority a nie vo výkone právomoci, a dokonca lavírovať na hrane ústavy.

Prispôsobiť si ústavu kde je jednoznačne uvedené, že prezident poverí osobu na zostavenie vlády, a zmeniť si to podľa seba, že poverí osobu s ktorou spoločne zostaví vládu...:-/

5 0
možnosti

Jestliže má premiér zodpovídat za svoje členy vlády, tak mu je nemůže nadiktovat prezident! :-)

6 0
možnosti
HH

Hlavně by tomu Zemanovi měl už někdo z jeho okolí sdělit, že už je jen všem pro smích...

13 4
možnosti

Jenže ústavní právník Gerlich mu ochotně překroutí Ústavu, jak si bude Miloš přát! :-)

2 0
možnosti

M32a10r43t49i77n 37Š67u18l54c

8. 12. 2021 23:08

No já v tom výrazu, že mu "doporučil" aby se toho vzdal slyším sice Zemanovu nelibost.. ale vlastně rezignaci na to, že by s tím mohl něco udělat.

1 0
možnosti

To by bylo od Miloše moudré! :-)

2 0
možnosti
PN

P87e68t65r 32N88e17d30v15ě73d

8. 12. 2021 20:04

Je aby to údajné " vzdej to" nebyla dobře myšlená rada panu Lipavskému, než se začne ztrapňovat ještě více než v následném rozhovoru v přátelsky nakloněné ČT.

A co tak asi myslíte tou změnou ve vztahu k rusákům a Číně?

Třeba, že by společně s TOPkaři navrhli preventivní jaderný útok a vyslali vďechny naše pronajaté éra nad ruské pláně?

A co ta Čína? Navrhne zákaz dovozu čehokoliv made in China?

12 12
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,61
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.