Diskuse

Omikron

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak té vládě nerozumím. Vyhrožuje miliónem naočkovaných týdně a když jsme chtěli posilující dávku u obvoďáka, tak je to možné až někdy po Novém roce.

0 0
možnosti
Foto

Tak si najděte jiného obvoďáka.

2 0
možnosti
Foto

Proti článku jako takovému v zásadě nic nemám, ale tenhle úsek je potíž:

"...nemalá část obyvatel se očkovat odmítá. Díky nim si teď procvičujeme řeckou abecedu v mutacích koronaviru."

Když pominu tu nešťastnou formulaci (díky + negativum), tohle tvrzení je nepravdivé. Virus neustále mutuje. Stávající vakcíny jsou vyrobeny pro první verzi (zda a jak fungují v současnosti, bych teď nechal stranou). Ale především: dneska už víme, co bylo dříve – jako jedna z mnoha věcí – označováno za dezinformaci atd., a sice že vakcíny nebrání ani nakažení, ani přenosu; pouze mají pomáhat nejhorším případům, rizikovým skupinám (obézní, nemocní, starší – kterých je v ČR habaděj). To znamená, že v rozporu s vaším tvrzením by jakékoli proočkování stejně nebylo novým mutacím zabránilo, a ona řecká písmena by zde tedy létala tak jako tak...

1 0
možnosti
Foto

Ono to u očkování proti chřipce bude podobné. Očkovaný se také může nakazit, ale průběh by měl být lehký. Před léty jsem to zkusil a měl jsem chřipku, jakou jsem dosud nezažil.

1 0
možnosti
Foto

Jak si dovolujete tvrdit, že zisky farmaceutických společností jsou přehnané? Doložte studií.

3 0
možnosti

Soudružka předpokládá, že jste četl Kapitál či Politickou ekonomii, a tudíž znáte teorii nadhodnoty.

Podle této teorie jsou jakékoliv zisky přehnané. I proto soudruzi zásadně odmítali investovat do nových technologií, protože investovat se musí ze zisku, a ty jsou přehnané, tudíž nemravné.

Ať žije prostá reprodukce!

2 0
možnosti

Soudružko Konečná, rok a půl jste drželi nad vodou vládu, která toho, co píšete, celou dobu dopouštěla. Proč jste ji místo nad vodou nedrželi pod krkem už tenkrát?

7 0
možnosti
Foto

J62a82n 61Š37i88k

8. 12. 2021 11:48

Říkáte jen polopravdy. Pro mě, jako pro občana, poškozeného následkem očkování, je důležité fungování právních mechanizmů ČR, abych se mohl domoci svých práv. A ty taky jsou funkční a to Vy velmi dobře víte. To jestli nějaký koncern utajuje svůj patent, třeba z konkurenčních důvodů, je mi šumák, protože to na mě nemá dopad žádný.

2 0
možnosti

A včera jsme byl na výstavě "Rozkulačeno". Děsivé, čeho jste vy, bolševici, byli v minulosti schopni. To vám dnes odnímá právo cokoli říkat.

4 0
možnosti

Už Vám to taky pomalu odtikává, paní Konečná. Už se poohlížejte po nějakém dalším fleku.

4 0
možnosti
Foto

Pokládám za přínosné, tedy pro váš politický a možná i životní cíl, že vám byla dána možnost poznat na vlastní kůži, jak asi těžké pro lid bylo zbavit se nadvlády komunistických stran. Vzpomenu i na tatíčka Lenina. Razil heslo: Učit se, učit se, učit se. A lid tak činil a došel k poznání. Bohužel trochu jednostranně zvolil cestu pohodlí. Zboural sochy ideologického vůdce a také se přestal učit. Smutné, že?

0 0
možnosti

J68i43r95i 67B80o54r

8. 12. 2021 10:43

O milionáři který ukradl slunce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,16
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik