Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, že se tahle lidská zlomyslná troska nazývá "ústavní činitel", je největší chucpe v našich novodobých dějinách...

3 0
možnosti

Jestli chtěl Miloš Fialovi naznačit, kde se má začít s razantními úsporami, tak se to povedlo. ;-)

0 0
možnosti

A co kdyby se zachovali, jako že všechny ministry Zeman jmenoval, a ať si to klidně potom Zeman zažaluje? ;-)

3 0
možnosti

Nevyšly mu kanál dunaj-odra labe, masivní čínské investice, dostavba dukovan rusákama a po vrběticích ani praha jako otevřená brána ruských špionů do EU.

4 0
možnosti

Rozhodně si nepřipadám hloupá a vzdělání také mám. Poprvé v životě prezidentu Zemanovi fandím. Pan Lipavský je naprostá katastrofa. Viděla jsem s ním několik rozhovorů a ten včerejší mě v mém názoru pouze utvrdil. Tento člověk by měl dělat ministra zahraničí? Mekota, blekota, který nedovede pořádně zformulovat větu a odpovědět na danou otázku, uhýbá pohledem, o jeho názorech nemluvě. A to zcela pomíjím fakt, že zástupce strany která naprosto pohořela ve volbách, má vést prestižní ministerstvo.

8 10
možnosti
Foto

Víte, ono je mezi námi mnohem více těch, kteří mohou být katastrofou pro nás všechny.

3 1
možnosti
Foto

Hloupost lidská je bezmezná a boj proti ní nekonečný. Člověk ho ale nikdy nesmí vzdát. řekl klasik, jehož jméno neznám, mám jen podezření, ale to není důvod abych nesouhlasil.

0 1
možnosti

Klasické novinářské bláboly o ničem - jako z Rudého práva !

:-P

3 8
možnosti
Foto

Obdivuji vaši bystrozrakost a ostrý úsudek. Patříte asi k těm několika málo šťastlivcům, kteří posvátně oprašují všechna vydání Rudého práva, která zdobí, krásně svázaná, vaši knihovnu. Bohužel, jak už to bývá, jste si nikdy nenašel čas se do stránek tohoto skvostného díla začíst. Možná z obavy nepochopit nepochopitelné.

7 2
možnosti
Foto

CNN Cyril Svoboda: „Podíval jsem se na Ústavu, pročetl jsem si zákon o Ústavním soudu a provedl konzultace a docházím k závěru, že tam vůbec nevidím prostor k nějaké kompetenční žalobě, protože tam žádný kompetenční konflikt není. Ten konflikt je politický. Ale jeden druhému do kompetencí nezasahuje. Takže podle mě je to test toho, do jaké míry je premiér schopen situaci zvládnout a dojednat to s prezidentem,“ řekl Svoboda.

5 2
možnosti

Jejda, to je smutné .....

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik