Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M32i16l76a42n 69K88e84s35l

9. 12. 2021 0:14

Smutný muž : Pozor, pozor-hlášení staničního rozhlasu - na třetím nástupišti se našla kožená cunda.Prosím opravuji-na druhém.

1 0
možnosti
JT

Omlouvám se, ale musím Vás opravit ... začátek hlášení je v pořádku, avšak dále je následující ...

Na druhém nástupišti se našla "cunda" z Boženky ... totiž pardon, opravuji, na třetím ...

1 0
možnosti
VF

Všichni říkali, jak je svatební noc krásná. Celou noc jsem se díval z okna, ale nic krásného jsem neviděl. :-( Tak pravil smutný muž Válek.

4 0
možnosti
Foto

Jistě by se dala najít řada budoucích paralel v anekdotách a příbězích Smutného muže, v albu vydaném Supraphonem.

Inu, máme se nač těšit.

1 0
možnosti
Foto

R^;-) Rozdíl mezi oběma personami je. Ten první mluvil rozvážně a srozumitelně, a zmatený dojem byl jeho image. U toho druhého je to jaksi naopak. V současnosti se to však ,,brńáky" v politice až hemží;-)

4 0
možnosti
JP

I “brňák” se může stát “kabrňákem”, pane Jiroudku.:-)

1 0
možnosti
Foto

Váš způsob nahlížení světa, se kterým souzním, podle mne je takovou nostalgií generace, která věděla, že se musí snažit nějak přežít bez ohledu na to, kdo nám tu vládne. A také to zvládala. Zvládala i čerpat sílu z jemného a intelektuálního humoru. Já se ale obávám, že svět jen čeká až my „dinosauři“ prapodivných intelektuálních hodnot ten svět opustíme. Protože dnes se většina vysmívá tragédiím a „zábavné“ projevy obchodníků s intelektuálním brakem pokládá za realitu představující nejvyšší životní hodnoty.

4 0
možnosti
JP

Máte pravdu, pane Kotyku, také určitou nostalgii po jemném intelektuálním humoru cítím. A záměny osvobozujícího humoru za prvoplánovou řachandu, smíchu za vysmívání a satiry za podpásové kopance nesu nelibě. Jsme-li kvůli tomu za “dinosaury”, nic proti tomu nemám, i za cenu postupného odumření této údajně mrtvé haluze humoru. Za největšího nepřítele srandy považuji dnešní “korektní” nároky na nedotknutelnost dnes už celých skupin lidí, témat a názorů, organizací a dokonce i zřízení. To je cesta do pekla dlážděná dobrými úmysly, končící ovšem třeba vystřílením redakce Charlie Hebdo.

4 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik