Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zemanem nemá smysl ztrácet čas a energii, je už k ničemu, ale pravda, škodit a mstít se pořád umí. Pokud jde o Babiše, ten odepsal Zemana a začal podlézat Fialovi. Při znalosti "zásadovosti" ODS se obávám, že se vše nějak vykšeftuje a zmizí do ztracena (Blažek....).

2 1
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení a za příspěvek. Vaše obavy jsou bohužel na místě, ale já jsem v tomto věčný optimista, takže panu Fialovi věřím. Ale je pravda, že takto jsem věřila všem. ;-(:-)

0 0
možnosti
ŘK

Nadpis Lipavský, text Zeman, Zeman, Babiš, Zeman... Jestli toto není úmyslný clickbait, tak už jen porucha osobnosti ;-D

2 0
možnosti
JV

Srší z vás daleko větší zloba a zášť než z nějakého Zemana. To, že očekáváte od nové vlády pouze to, že vyštípe prezidenta z Hradu a dostane premiéra do tepláků svědčí o tom, jak omezený pohled máte. Já bych očekával od nové vlády podstatně, podstatně více.

4 3
možnosti
Foto

Z vás srší nechápavost nebo naivita na sto honů. Já jsem nikde v článku nenapsala, že očekávám od nové vlády pouze to, že vyštípe Zemana z Hradu a dostane Babiše do tepláků. Jste lhář.:-)

2 5
možnosti
Foto

Názorů můžeme být různých, to nám nebrání být slušnými. A proto zcela slušně a decentně vyznávám, že mi hlava nebere, jak velké množství jedinců může adorovat lháře, podvodníky, zloděje, křiváky (další dle libosti) a to až do té míry, že jsou ochotni jim svěřit životy i ostatních. Já vím, že toto fórum není kvalifikovaný vzorek, ale když to potvrzují i volby...:-/

4 0
možnosti
Foto

Mohu vám jen závidět vaší nelibost k Janu Lipavskému, mělo by to znamenat, že o něm něco víte.

Já o něm nevím ani zblo. A to je přece ještě mnohem míň než nic.

0 0
možnosti
PC

Jenže o nelibosti k p. Lipavskému tento článek vůbec není.

1 0
možnosti
Foto

Plně s vámi souhlasím, ale spíše jsem zklamaný stavem české společnosti, kteří více než 30 let od ukončení vlády zločinecké organizace tyto dva do funkcí dosadili.

4 0
možnosti
Foto

Přesně tak, podle toho, koho volíme ve svobodných volbách, jsme si zasloužili i ty komunisty.:-)

0 0
možnosti
TH

Já pořád doufám, že to dopadne tak, že Zeman řekne: "S jmenováním pana Lipavského nesouhlasím, ale je to plně v kompetenci pana premiéra, který plně ponese za tento krok odpovědnost a já mu tímto přeji hodně štěstí."

Jakkoli je pro mne Zeman naprosto nepřijatelný, tak bych této variantě dal před zdlouhavou žalobou přednost a působilo by to (v souvislosti se Zemanem neuvěřitelné) i sympaticky.

10 0
možnosti
Foto

Slušný prezident by to tak nějak udělal.:-)

2 0
možnosti
ZS

Mě se pro změnu nelíbí Marie Jandová. Co s tím mám dělat?

5 2
možnosti
Foto

Nic, ale měl byste se zamyslet nad svým vkusem.:-)

4 5
možnosti
NP

Milá Marie R^, bez ohledu na diskuzi, Zeman je na cestě se dobrovolně historcky znemožnit...

9 5
možnosti
Foto

No má dobře našlápnuto. :-) Děkuji moc, Niké V

3 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik