Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Závidím Vám, pane spisovateli, bohorovnou nadřazenost, s níž se svými soudy jmenovitě otíráte o dvě osoby. Paní Peková se zasloužila v době, kdy vládní vysokoprevoschoditělstvo ještě šířilo nerealistický optimismus, jasně oznámila veřejnosti, že Covid už je tu, bo ho sekvenovala. O jejích dalších záležitostech zřejmě rozhodne někdo povolanější njež jste Vy. A pan Flégr v době následného optimismu úřední věrchušky jasně predikoval, kam by pokračování v nezodpovědném optimismu "ono to nějak dopadne" mohlo dospět. Věrchuška jak vládní, tak úřední, musela zvednout zadky a urychleně konat, na čemž ti dva, kterým "distingovaně" okopáváte kotníky, máte nezpochybnitelnou zásluhu - u mne máte za 5! :-( https://jaroslavflegr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778872

3 0
možnosti
Foto

Je neuvěřitelně hezké, když se chlap, co celá léta ohrnuje nos nad českou tvorbou a spisovateli, kteří nejsou inovativní a jdou jalově tématům a čtenářstvu na lacině na ruku, o ženských spisovatelkách nemluvě...připojí jako ťulpas k davu nejširšího průměru:)) kde ovšem tuší, že v své poctivě budované pozici bude zajímavým mluvčím. A opravdu je...Pane Klare...kdosi aspoň řekne - těžká to rána opilcova. Vy máte srdnatou půlnoc:))

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k počtu mrtvých a lidí s následky po covidu by spíš měli se "spáchat harakiri" lidí jako vy.

2 0
možnosti
JL

Profesor Flégr mi připadá zábavný, což se o ostatních vědcích opravdu říci nedá. Asi už pochopil, že jeho kariéra skončila, tak jen blbne s Micíkem. A my se s ním bavíme. Byl by to zajímavé prezident - pořád by nás něčím strašil a po Hradě a v Lánech by lítala kvanta koček.

0 1
možnosti
Foto

Ale ono to (bohužel) panu Flégrovi dost vyšlo. Včetně těch vysmívaných mrazáků.

6 1
možnosti
PC

Vy jste už někde na ulici viděl nějaký mrazák, předpovídaný Flégrem?8-o

1 1
možnosti
PP

P35a87v63e17l 19P24o58n26e93c

8. 12. 2021 19:29

Když dosadíte do vzorce statistická data a vyjde vám vysoké číslo, jste šílenec? Pokud práci zveřejníte, jste šílenec? Je paradoxem dnešní doby je, že mnozí lidé riskují těžký průběh infekční nemoci pro iluzi vlastní svobody, ale kvůli projevu svobody slova těch druhých se zlobí ;-)

4 0
možnosti
PC

Výborné R^, až na tu zmínku o p. dr. Pekové .

0 2
možnosti
MB

Snad se brzy dočkáme nějakého vyjádření pí Pekové k variantě Omikron. Určitě Vám sdělí přesně to, co chcete slyšet. A samozřejmě bude zase mluvit z cesty. Jako vždy. Ale určitě použije mnoho odborných výrazů. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Všeobecný trend je dán jasně vyjádřením autorit u moci a tam je prezentováno veřejné dobro v podobě povinného očkování a plošných příkazů a zákazů.

To, že se někde okrajově mihne jiný názor je nic v porovnání s tím jak jsme masírováni teorií veřejného dobra = vládní nařízení.

3 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2833x
 www.klar-knihy.cz

 

 

Seznam rubrik