Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bod číslo 3 zní rozumně. Ale normální člověk má lepší věci na práci, než dělat vrchního velitele armádě, která za posledních sto let nikdy (doma za svou zemi) nebojovala.

0 0
možnosti
Foto

Mě je celkem fuk, kde bude fungovat ten jejich prezident.

1 0
možnosti
ZZ

Vzhledem ke skutečnosti, že se hodláte zbavit značného počtu zbytečných nemakačenlů, vyžírků a budižkničemů, je vaše kandidatura nepřijatelná !

;-DR^

3 0
možnosti
JL

Pane Richarde Neugebauere. Muj osobni sen pro pozici prezidenta, je skloubit tuto funkci s funkci premiera. Po takovem slouceni, otazka "co s Hradem" by nebyla akutni. I tak by dnesni sidlo premiera stacilo. Ta funkce prezidenta by se tam vesla.

0 1
možnosti
JL

Je fakt, že Pražský Hrad si pitomce nezaslouží, stačí, že tam byl Hitler. Hrad mohou hlídat policajti a pár vojáků pro ozdobu. Prezident by se mohl rozvalovat v Lánech - je tam krásný zámek a pěkný parčík. KPR dostává asi miliardu ročně, mám dojem, tak snížit o 90% - je potřeba šetřit a prezident ČR by měl jít příkladem. Invalida těžko může reprezentovat stát navenek, což je ústavní funkce, takže Zemana okamžitě zbavit pravomocí a odložit do nějaké LDN:

1 3
možnosti
Foto

Po té poslední větě se mi nesmírně ulevilo...:-)

5 0
možnosti
Foto

To mně také. Nechci se chvástat, Vladimíre, ale obávám se, že mezi reálnými kandidáty se objeví ještě horší, než jsem já.

3 0
možnosti
ND

Tak s vámi by byla alespoň legrace a Hrad by se mohl pronajímat cizím filmovým štábům, na svatby, plesy a vítání občánků :-) hezky by vydělával :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 36,02
  • Průměrná čtenost 1615x
Původ: Středoevropsky smíšený, Orlické hory

Vzdělání: Ekonomie

Profese: Projektový manažer

Koníčky: Historie, psaní beletrie, cestování

 

Seznam rubrik