Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Hazky napsane, zaslouzena karma. Alespon nekdo ma rozum :-)

1 0
možnosti
JK

Děkuji Vám velmi za tento článek, pane Tichý, a velký souhlas. R^

1 0
možnosti
Foto

Krásně napsané. R^

Nechť se začne léčit, nechť potvora covidová přestane být nebezpečnou a lidé přestanou mít strach. Pak nepochodí s povinnými vakcínami žádná vláda (rozdíl mezi starou vládou a novou vidím v tom, že stará vláda nařizovala a nová bude dělat to samé, jen to zabalí do líbivých slov). Ono se to splní, nic jiného než začít léčit nám stejně nezbude a virus se snad časem oslabí.

Tímto opakováním zhmotňuji na úrovni 1/7,7 miliard. obyv.:-)

2 0
možnosti
Foto

Až začnou trumpety ...

Až! A co děti, mají si kde ...? ;-D

0 0
možnosti
JT

Až jednou ... výhodou "až" je i to, že se to nemusí stát:-)

0 0
možnosti
PC

Brilantní, přesné, a jako každý Váš blog - velmi lidské a moudré! Děkuji a jsem rád za všechny takové lidi, jako jste Vy, pane Tichý. R^;-)R^

4 0
možnosti
Foto

Jak jsem zde už psal prodělal jsem covid a byl jsem nakažený očkovanou osobou . Co mně bylo platné týdenní testování. Po prodělaném covidu jsem byl u obvodní doktorky, ta nás prohlédla, poslala na odběr krve. Po prohlídce řekla teď na očkování nechoďte. Máte o proti očkovaným obě imunity a injekce s vakcínou by mohla být pro vás po prodělaném covidu nebezpečná. Vaše tělo si proti látky proti covidu upravilo po prodělané infekci a vakcína by protilátky zvýšila a není jisté, že by si s tím vaše tělo dokázalo poradit. Bylo by to na vás moc. Po třech měsících přijdete a já vám udělám test na protiláky a uvidíme.

4 0
možnosti
JT

K takové doktorce asi nutno gratulovat:-)

3 0
možnosti
IB

Jednoduché, srozumitelné, uklidňující vyjádření. Napsal jste přesně to, co si myslím já sama a pravděpodobně většina těch, kterým je podsouváno "antivaxerství". Také doufám, že se po letošní vlně situace uklidní a uvažuju o tom, že by povinné očkování nebylo od věci právě proto, že by probíhalo dle platného zákona MZ s předchozí konzultací lékaře a vyhodnocení míry protilátek - tedy totéž, co ve svém příspěvku uvádíte.. Možná by to spoustě křiklounů na obou stranách vzalo vítr z plachet a situace ve společnosti by došla do nějakého "normálního" stavu. Děkuji za dobré čtení.

4 0
možnosti
JT

S těmi zákony je to takové divné, záleží na tom, jak se vykládají a praktikují a jak se umí obcházet. Takže bych zůstal u té dobrovolnosti očkování. Pokud by to fungovalo jako na vojně, kdy svědomí nedovolovalo nosit zbraň, pak možná

3 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik