Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Je to fakt hrůza. Co si to vlastně ten Rus dovoluje shromažďovat na svém území vojáčky. To by tak hrálo! Hezký ať zaleze. Mi, západ si můžeme vojáky shromažďovat mimo naše hranice. To je v naprostém pořádku.

To si opravdu tady myslí všichni rusobijci? Vždyť jste váleční štváči. Fuj.

12 13
možnosti
OZ

Máte aspoň plusové IQ? Pochybuji...

5 4
možnosti
MV

Spekulace, že by Rusko chtělo obsadit Ukrajinu mi připadá absurdní - co by z toho mělo? Autor nepovažuje za reálné, že by NATO schválilo útok na Rusko - tak by stejným způsobem mohl zkusit vyhodnotit rozhodování Ruska o případném útoku na Ukrajinu - opravdu by mě zajímalo, co si autor myslí, že by tím Rusko získalo - jaké plusy a jaké mínusy by z toho mělo? Co by následovalo při útoku Ruska na Ukrajinu? Podle mě by to znamenalo okamžité totální zmrazení všech vazeb mezi Ruskem a Západem, v NEJLEPŠÍM případě by okamžitě znásobily dodávky zbraní a všemožnou další podporu na Ukrajinu, v tom horším by mohl vypuknout přímý konflikt mezi Ruskem a Západem. Tak prosím o nějaký racionální důvod, co by Rusko invazí na Ukrajinu získalo, aby to stálo za konflikt se Západem.

10 4
možnosti
LU

Čo získalo Rusko pripojením Krymu?

Najviac získal Putin dobyvateľ, stúpli mu % voličov, jeho popularita ruských voličov sa takmer zdvojnásobila, dnes % sú nízke, Putin je nevyspytateľný, nikto nevie k čomu sa uchýli.

V Rusku sú velitelia, ktorí dobili a pripojili k Rusku kus územia nesmrteľní hrdinovia. Putin sa dostáva pod tlak prestarnutých generálov, ktorí túžia stať sa "nesmrteľní".

8 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti
JN

J29o50s96e64f 67N73i31k91l

4. 12. 2021 10:44

Tak znovu...americké jaderné zbraně jsou v Polsku, Rumunsku, Bulharsku. Americké válečné loďstvo je v Černém moři, Poláci stojí na hranici Běloruska, Ukrajina je nacpaná válečným materiálem, který tam navezli Američané, včetně toho šrotu z Iráku, který tam lifrují od Majdanu, došlo i na luxusnější materiál.. Americké nosiče přelétají podél ruských hranic na západě a východě...Ukrajina porušuje minské dohody odstřelováním civilního obyvatelstva východní Ukrajiny....a ti zatracení Rusáci jsou furt v klidu, to je hrozné...ale až pohár přeteče, Bůh s námi....čemu jste pane autore nerozuměl? Stále mi tam chybí ta expanze RF...

3 14
možnosti
Foto

Americké jaderné zbraně jsou v Polsku, Rumunsku, Bulharsku.;-D;-D;-D;-D No vy máte dost rudochu.

10 1
možnosti
Foto

Vzkaz všem diskutujícím zastáncům Moskvy: tento blog není o roce 1968, ale o tom, jak si Rusové zase vyskakují proti Ukrajině. Zkuste se trochu vzmoci a napsat něco k tématu. Jinak postupujete stejně jako Rusové: mlžit, odvádět pozornost, lhát. A nechtějte aby vás někdo třeba podezříval z toho, že ta podobnost není náhodná.

10 1
možnosti
JH

O roce 1968 jste v blogu psal vy, na historii jste se odvolával vy. Diskutujícící si zjevně dovolili drzost diskutovat o tom, o čem píšete. Nálepka zasstánce Moskvy ovšem připravena vždy.

5 5
možnosti
Foto

J36o86s20e53f 71B77á36r64t22a

4. 12. 2021 10:01

Americká rozvědka plánuje ruský útok na Ukrajině? ;-D

5 5
možnosti
Foto

Taky jsem to na Sputniku zahlédl.

5 0
možnosti

Čemu se tak hloupě smějete?8-o

3 3
možnosti
Foto

Zkuste v blogu aspoň v duchu nahradit Rusko Spojenými státy americkými a Ukrajinu Libyí, Egyptem, Sýrií, Jemenem, Irákem a nakonec i tou starou Ukrajinou přikloněnou k Rusku. Vyjde to nastejno. Prostě boj o sféry vlivu je mezi velmocemi tvrdý.

6 6
možnosti
Foto

Ndošla vám jedna záadní věc pane Bicero. Nebýt USA byl by komunismu roztažený po celém světě, a byl by u nás stále.

3 3
možnosti
JH

Ty zprávy "probleskují" ve vyjádřeních ukrajinských představitelů, jestli a dojaké míry jsou pravdivé, netuším já a netušíte patrně ani vy, netuší nikdo nezasvěcený.

V roce 1968 vedl okupaci bolševický SSSR, jehož členy bylo jak Rusko, tak Ukrajina, budeme to označovat i za postup ukrajinský. A na invazi nejvíce naléhali polští a východonmeční představitelé, může se to tedy hodnotit jako i postup polský či německý?

6 2
možnosti
Foto

Kdyby nebylo nabubřelého Ruska, které si porobilo evropské národy, tak by k nám ani Ukrajina nepochodavala hnána bodáky Rusáků za zády a ani by v Polsku či Německu nebyla u vlády kolaborantská klika.

7 4
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.