Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Jistě, bylo by hezké, kdyby se každému mohlo dostat péče jako prezidentovi USA a nebo alespoň ČR.

Udivuje mě přesvědčení těch, kteří považují léky za úžasné. Je to strach z jehel?

Nebo naděje, že koktejl bůhví čeho, ale za 60 táců musí být prostě lepší?

A to omezování svobody? S malým účinkem? Ale jděte..

Vzpomeňte si na úplný začátek. Taktak se podařilo zajistit ochranné pomůcky pro zdravotníky, lidé si pomohli sami a hlavně se dodržovalo to základní, co po nás chtějí vždy roušky, rozestupy, ruce... a relativně krátké zavření všeho, kde jsme se mohli potkávat. Pak byla vcelku oprávněně vyřčena ta věta Best in covid. Jenže pak už do toho začala nesmyslně kecat opozice, média a vlastně každý s otvorem..

Přestalo se dodržovat to základní, čísla stoupala, logicky musela přicházet další a další opatření. Vše se pak zbytečně prodlužovalo. I díky exhibicím právníků. A lidé začali umírat ve velkém.

Nedovedu si představit, jak bysme dopadli, přijít něco smrtelnějšího než covid.

Nejspíš vychcípáme. Protože svoboda a nebudeme poslouchat nařízení, která nás mohou zachránit. Na rozdíl od Švédů. Ty stačí požádat....

4 3
možnosti
IZ

Řekl bych, že Váš dnešní blog dopadne stejně, jako dopadl ten včerejší od Vašeho kolegy, Roberta Kaliny. Pokud na něj nemáte přímý odkaz, již jej nenajdete.

A další věc, okamžitě se na Vás vrhnou místní elfové, kteří budou již po stotisící opakovat stále stejnou mantru o Vaší nezodpovědnosti, zaslepenosti, inklinaci k dezinformačním webům a i celým státům. Oni nic jiného, nemajíc argumenty, neumí. I když, já se jim vlastně ani nedivím.

Připodobním to ke kouření a kuřákům.

Dokud jsem kouřil, nechtěl jsem vidět žádné argumenty o škodlivosti kouření, možná poškození zdraví jsem bagatelitoval a omlouval sám sebe, že kouří miliony a zase tak velká škoda jim nevznikla. A kromě toho, nic se mi přece nemůže stát.

Nyní již čtyři roky nekouřím a divím se sám sobě , jak jsem tehdy přemýšlel. Z mého pohledu naprosto špatně.

A stejně jsou na tom, podle mne, i zastánci vakcinace, kteří se již nechali naočkovat. Nechtějí vidět případné nežádoucí účinky vakcinace a možné její zdravotní důsledky. A nejen zdravotní. Musejí a chtějí přesvědčovat sami sebe, že vakcinací sebe a svých dětí udělali to nejlepší, co mohli udělat. A s planoucím zrakem a vytaseným plamenným mečem brojí proti každému, kdo by se opovážil jejich svatou víri nabourávat jakýmikoliv, byť velmi pádnými, přesvědčivými a ověřenými argumenty.

A někteří již možná tuší, že se třeba dopustili chyby, že se nechali vakcinovat, ale člověk je tvor ješitný a málokdy přizná, nedejbože sám před sebou, že udělal chybu. Já? NIKDY!!

Pak už z principu trvá na svém názoru (a netýká se to, samozřejmě, pouze covidu)

Poznámka na konec. Nejsem z principu proti očkování. Každý, ať si o sobě rozhodně jak chce. Nevyčítám lidem, že se nechali nebo očkovat. Vadí mi, že pokud je propagován názor jedné strany, zároveň je ještě silněji potlačován názor té druhé (viz. první dvě věty tohoto příspěvku)

6 3
možnosti
PK

Já nevím. Otečkovaný jsem a nemám problém s nikým, kdo není. Dokonce mě ani nezajímá, kdo v okolí je či není. Na celé téhle věci mi akorát vadí, zjevné lži. A je vcelku jedno, zda je podává ta, či ona strana.

Tudíž v zásadě nemám problém s tímto článkem. S něčím souhlasím, s něčím ne. Na karmu to není, ale nevidím důvod se nad tím zamyslet.

Mrzí mě snad jen, ten neustálý boj mezi námi a urážky, které směřují pořád k tomu jednomu.

Nechcete být očkovaný? Nebuďte. Já vás dokonce i podpořím. Jen sem netahejte lži.

Ostatně i já, když vidím některá nařízení vlády tak nevím, zda se smát či plakat. O účinnosti vakcíny dle dostupných dat, nemám pochybnosti. Ale cpát vakcínu zdravému člověku je prostě hloupost.

Ale budiž. Tak jako správný Elf, budu tedy autora blogu kritizovat a nadávat mu. Jen teda nevím proč. Ale když to tedy predikujete, tak asi budu muset. 

1 1
možnosti
JD

J73a52n 29D30o42u64š47e86k

4. 12. 2021 1:02

Další, který má jasno, ohání se domněnkami, informacemi ze strany ke které inklinuje a hlavně, má plná ústa rozdělování společnosti. Tohle už skoro nemohu poslouchat. Rozdělit můžete jen lidi kteří k tomu přirozeně inklinují. Mě nikdo s nikým nerozdělil. Ani vláda, ani prezident a už vůbec ne vy.

0 4
možnosti
Foto

Ano, jsou silní jedinci, kteří si vystačí žít sami se sebou. Mají tu výhodu, že je od společnosti prakticky oddělit nelze. Prostě není od koho.

1 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.