Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je toto dezinformace??

Astrid Stuckelbergerová má za sebou 30 let praxe ve výzkumu. V letech 2009-13 pracovala pro Světovou zdravotnickou organizaci (WHO), přičemž její specializací byla pandemie. Vydala 180 publikací a 12 knih.

.......

Stuckelbergerová pro magazín řekla, že se nejvíce obává „vakcíny“ proti Covidu-19. Není to vakcína, ale biotechnologický a syntetický experiment s genetickými modifikacemi (GMO). Výrobci neinformují o jejím obsahu. Za nejnebezpečnější považuje skutečnost, že „vakcína“ spouští infekci. Problém nevidí ve spice proteinu, ale v grafenu, který vakcína obsahuje. Má to smrtelné následky a relevantní statistiky potvrzují její slova.

0 0
možnosti

Ano, jeji edeckou profesi je Anti aging medizin.

nejak se vam to nepovedlo.

0 0
možnosti
Foto

Takže pět let natvrdo? Chudák Vojtěch, ten se z toho jen tak nevyhrabe. Pustil do světa spoustu informací, z kterých se záhy stala dezinformace, že bude sedět zbytek života. ;-D

0 0
možnosti
Foto

No a druha cast zakona: "Oznaceni pravdive informace za dezinformaci bude posuzovano jako dezinformace a tedy trestny cin"

Cimzto bude pul naroda,vcetne neziskovek a vlady trestne stihana.

0 0
možnosti

A76l57e29š 51N29o78v78á71k

3. 12. 2021 21:12

Jen aby se prvními oběťmi těchto paragrafů nestali ministři a novináři...

4 0
možnosti
Foto

To, co byla dezinformace v roce 2014, se v roce 2015 stalo realitou, stejně tak, co byla dezinformace na jaře, je realitou teď.

7 0
možnosti

A13l22e64š 26N55o38v31á80k

3. 12. 2021 21:15

Tomu se říká Overtonovo okno...

1 0
možnosti

..... tak zákonodárce by měl mit na paměti, že sa šířená "dezinformace" može stat v průběhu týdna, měsíca, půl roku event. roku- informací relevantní, prověřenou, tudíž fakticky pravdivou,- a CO TEĎ ?!?,- ....... bych teda navrhoval, pro všechny aktivistický netáhla, pochybovače a práskače, aby v případě neprokázané "dezinformace" stanuli před soudem sami a výkon trestu byl v zákoníku jasně definován!!,- ...... doživotí event. trest smrtiVEU!!!

0 0
možnosti
Foto

Tohle měli dobře "ošéfované" v Oceánii (stát vyskytující se v románu George Orwella 1984). Říkali tomu "doublethink" (podvojné myšlení), kdy zodpovědný občan dokázal sám sebe přesvědčit, že včerejší dezinformace je dnes informací a naopak. Metodiku, kontrolu a postihy mělo na starosti Ministerstvo pravdy. A bylo vyřešeno.

4 0
možnosti

Zadne strachy, zdejsi hlavni dezinformatorka nas bude i ze satlavy zasobovat kazdy den 2 x novymi hoaxy.

0 4
možnosti

Je dobré spýtať sa na názor bojovníkov proti dezinformáciám, ktorých si platíme z našich daní. Napríklad Semantic Visions: "Dezinformace je názor, který neodpovídá oficiální verzi událostí.“

To je tak dokonalá definícia, že k nej nie je čo dodať.

11 0
možnosti
Foto

Ano, děkuji, tohle je opravdu pěkná definice. Inu, i v tomhle jste vy, bratia Slováci napřed, resp. vaše neziskovky jsou oproti našim napřed :-)

2 0
možnosti

Tak to by niektorí politici sedeli až do smrti.

2 0
možnosti

Desinformace rozhodne není, když se někdo zmýlí.

0 0
možnosti

Ano, zmylena neplati.

Ten film mel opravdu bozske obsazeni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 43,83
  • Průměrná čtenost 3599x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik