Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mladí lidé v roce 1948 neměli se vznikem Lidových milic nic společného. Ovšem na druhé straně platí, že mladí lidé se snadno dají nadchnout pro ideály, které umožňují nástup těch nejhorších sil.

0 0
možnosti

Ale meli Josefe Slavicku.

Kdyz sli mladi protestovat na hrad, ty milice je s puskama v ruce hnali nerudovkou dolu.

To vam rodice nevypraveli?

1 0
možnosti

Takové povrchní plytké bla bla o tom, že existují lidé, kteří mají představu o tom, co je správné a co není jinou než pan autor.

Použitá slova: hloupost lidstva/nepoučitelnost lidstva (ta se na autora nevztahuje), šílenství (to se na něj samozřejmě nevztahuje už vůbec), normální člověk (to se na něj naopak vztahuje), selský rozum (nesmí chybět), logika života (to je to všechno, co autor píše, kdybyste to náhodou nevěděli), normální život (autor má na slovo normální vyloženě fetiš, v článku je celkem 5x) a tak dále a tak dále, standardní výbava popleteného demagoga.

Napadá mě přísloví "hloupý odešel do světa, hloupý se vrátil zpátky".

3 2
možnosti

To přísloví je upřímnější. Ten přívlastek stupňuje.

0 0
možnosti

Chápu, že když už je někdo VIP bloger, tak prostě musí něco napsat.

Ptám se tedy o čem ten článek vlastně je?

4 0
možnosti
Foto

Možná chtěl autor naznačit (podle toho, co to na svém profilovém fotu drží kráčejíce před tankem v rukách?), že když se pro nastolení pořádku v ČR hned nepodaří prosadit s modrými košilkami Lidové milice, mohla by možná "lehčeji" projít Pomocná stráž VéBé - neboli přesněji Pomocná stráž eMPé (=Městské policie).8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik