Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkné.R^ Jedenáct pomocníků holt dělá divy.:-)

1 0
možnosti
Foto

J26a93n 51P89e61c21h24a

1. 12. 2021 23:15

Dobrá psychologická študýrka, díky za počtení.

1 0
možnosti
Foto

A já děkuji za čtenářskou přízeň:-)

0 0
možnosti
Foto

Viléme, všechny díly jsem přečetla najednou dnes večer. Tomáš píše "překvapivé" rozuzlení, ale já si myslím, že to překvapivé není. Nic výjimečného, když se za neomaleností chlapa skrývá něha. Vy jako chlap o tom můžete pochybovat, ale mně jako ženě věřte. Ale asi nepochybujete, když jste vložil do úst Marie Krásné tako krásná slova: "Vlastní tělo mě zrazovalo. Dozvěděla jsem se o sobě víc, než jsem sama chtěla." Ještě krásnější by byl dovětek: "Vlastní tělo mi konečně vyšlo vstříc" - to už není zrada, to je štěstí.

1 0
možnosti
Foto

Ještě přemýšlím, jestli se ta věc dostane k soudu. Musí? Nedá se obvinění vlastní osoby nějak stáhnout? Přeje si tam vůbec někdo, aby byl pan Obdržálek souzený? Co nakonec udělá kapitán Minařík, má na vybranou?

1 0
možnosti

R^Výborný,Viléme. Překvapivé rozuzleni. A navíc se mi líbí i Tvůj styl psaní. Nejen humor( např. vymizíkovaním sek. pohlavních znaků..;-)), ale plynulost vyprávění.

Přeji hezký dny!

1 0
možnosti
Foto

Moc jsi mne Tomáši potěšil. Hned mám lepší náladu:-):-)

1 0
možnosti

Tak mé napětí konečně povolilo:-). Perfektní, Viléme, moc se Ti to povedlo R^R^R^. Teď si uvědomuji, že jsi - vedle Iana Rankina - jediný detektivní autor, kterého jsem v poslední době četl. Zdravím Tě srdečně! :-)

1 0
možnosti
Foto

:-):-)Děkuji ti za pochvalu,která mě těší a povzbuzuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 282
  • Celková karma 24,78
  • Průměrná čtenost 1552x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik