Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M71a59r29c23u76s 66W65a44n37g

30. 11. 2021 19:17

Když jsem dříve psal postřehy ze sexuálního života, vůbec mi nenapadlo že to pravé žhavé téma je úplně jiná tělní penetrace. Malá jehlička zcela stačí k nabuzení vášně.:-P

1 0
možnosti
Foto

Vášně budí právě nedostatek té jehličky! ;-DR^

Proto se v minulosti tvrdilo, že příčinou hysterie je právě absence pořádného ... ;-D

1 0
možnosti
Foto

Ze statistiky lze usoudit, že letošní rok bude zemřelých cca o 17 tisíc méně než vloni.

0 0
možnosti
Foto

Mohl byste prosím dát odkaz na statistiku, z níž jste něco takového usoudi a popsat postup toho úsudku?

Ptám se proto, že podle statistik, které jsem dohledal, se počet nadúmrtí od počátku roku 2020 už letos v září zdvojnásonil proti konci roku 2020. Jinými slovy: pokud by byla teď úmrtnost průměrná. byly by oba roky počtem zemřelých podobné. Ale mohl jsem najít špatné statistiky, nebo je špatně posoudit. Jak jste ke svému soudu dospěl Vy?

0 0
možnosti
JF

Jak tak sleduji cvrkot o očkování ano či ne, tak musím přiznat univerzální platnost řčení o tom, že "kdo chce, hledá cestu jak, a kdo nechce, hledá argumenty proti". Případnou nepřesnost laskavě tolerujte. A také se mi vybavuje stařičká Malthusova populační teorie - Matka Gaia je prostě unavena přemnožením druhu sebestředně se zvoucího Homo sapiens sapiens, takže nyní poslala Covid a na něm se zjevně začíná lámat existence druhu. Jedna část v pudu sebezáchovy hledá cestu jak se onemocnění a exitu uchránit, druhá - a to mi silně připomíná účinkování toxoplasmozy v promořeném mozku druhu homo - často i agresivně hájí, ve jménu ve jménu své svobody názoru, i svou svobodu třeba zemřít. Budiž jim to přáno! ;-) P.S. Existuje páně Renčínova karikatura setkání člověka s mimozemšťany pravícími - "Homo to ano, ale kdo Vám řekl, že sapiens?!" Zdravím tímto všechny čtenáře blogu a přeji zdraví, zdraví a zase zdraví ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Vakcína na TBC, obrnu, černý kašel a neštovice, obsahuje oslabený vir a ten je vpraven do těla a tělo si samo na něj získá imunitu.Pokud bylo očkování proti dětské obrně, černým neštovicím, tetanu, měl každý jistotu, že uvedené nemoce nedostane a nebude tyto nemoci přenášet. Získal jste imunitu na celý život. Po očkování covidem 5 měsíců. Vakcína proti covidu vám dá pouze buněčnou imunitu ane slizniční, kterou covid do těla vstupuje. Takže můžete dostat covid a to i středně těžkou formu a jste potenciálním přenašečem covidu.

2 2
možnosti
Foto

Pokud získal imunitu na celý život, tak proč se musí nechat proti tetanu každých 10-15 let přeočkovat?

4 0
možnosti
VV

R^R^Ale je to malo platne. Kdo jednou uveril fake news zkratka pravde neuveri. R^R^

2 0
možnosti
Foto

Je to stále stejné jako v době komunismu. Ti, co věřili, že komunismus lze renovovat, tak o nich komunisté tvrdili, že byli pomýlení. Dnes ti, co odmítají očkování jsou ti, kteří podlehli fake news . Pokud lidé jako profesor Pirk, tvrdí něco jiného je navrhované, aby byl zbaven profesury ato není sám. Jiný názor se dnes nepřipouští. Doba se opakuje,

1 1
možnosti
LP

Pane autore, ne kazdy, kdo se nechysta nechat se naockovat, ma obavy z genove manipulace, cipu a rustu rohu. Jde i o to, ze vakcina neni dlouhodobe proverena. Jedine jeji pozitivum je, ze muze zmirnit, v omezene dobe od ockovani, prubeh nemoci. Jenze. Planujete dozivotni ockovani kazdych 5 mesicu ?

4 2
možnosti
IB

I23v14o 88B87o91u98š78e

30. 11. 2021 10:11

Klidne preockovavani kazdych 5 mesicu nez dostat covid kazdych 5 mesicu s buhvijakym prubehem. A vakcina se uz rok proveruje na miliardach lidi. Nakonec ta vakcina obsahuje jenom to, co v tele mate zcela bezne.

3 1
možnosti
VB

Statistiky jsou jen velmi hrubou orientací, zčásti nepravdivé: z pozitivně otestovaných většina nemá žádné příznaky nemoci, nevidí je ani lékař, může jít o falešně pozitivní výsledek testu nebo i při "správném" výsledku nemusí jít o infekčního jedince (není infekční ani pro sebe, ani pro druhé pro nepatrné množství viru na sliznici). Když někdo v sociál. ústavu zemře "na chřipku", zčásti si toho nikdo nevšímá, prostě se někdy napíše jako příčina např. srdeční onemocnění atd., takže statistika je skutečně jen orientační, nikoli absolutně pravdivá.

3 1
možnosti
Foto

Na druhou stranu i tahle "orientační" čísla celkové úmrtnosti vypovídají o tom, že se něco děje. Nárůst celkové úmrtnosti proti předchozím letům týden po týdnu navíc poměrně přesně koreluje s počtem vykazovaných obětí covid. A to nejen v ČR.

1 0
možnosti
VB

Na chřipku či RS virus se taky dost umírá, vždy jsou nejvíce ohroženi ti s celkovým oslabeným organismem, s poškozenou imunitou. Covid byl zvýrazněn online, na ostatní příčiny úmrtí hlavně od podzimu do jara se zapomíná, není to až takový byznys pro farma-firmy. Většina pozitivně otestovaných nemá zdravotní problémy.

3 1
možnosti
VV

Umira se i na zloutenku a jine nemoci. A umira se i na covid brz covidu, protoze nemocnice jsoupreplnene nezodpovednymi neockovanymi a kvuli nim nedostanou vcasne osetreni lide s koronalnim nebo nadorovym onemocnenim.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 13,76
  • Průměrná čtenost 6212x
Původem jsem vědec exaktní, pracuji v mezinárodním obchodě, ... a nyní též "spisovatel". Žiju v Praze a Hongkongu. Píšu o vztazích z pohledu muže zcela bez cenzury. Příběhy nevymýšlím, jen popisuji realitu bez fabulace. Zlehčuji a nadnáším je růžovým polštářem plným pozitivní energie.

www.marcuswang.cz

 

Seznam rubrik