Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J26o82s67e79f 77B46á25r88t70a

30. 11. 2021 9:05

Investigativní novináři, vy jste se zbláznil, ti řeší hru Vondráčka na kytaru a jeho návštěvu u prezidenta. Na hlouposti nemají čas.

0 0
možnosti
ZZ

Přitom Ukrajinské působení nového ministra průmyslu také není nezajímavé !

;-D

0 0
možnosti
RK

Ufff. To je spekulace. Myslíte si, si, že je schopen mozek po akutní intoxikaci takových konstruktů?;-)

0 2
možnosti
JK

Jal jste se zatnout do Blažka s výzvou novinářům, aby "se na něj podívali". A na co se to mají podívat na velmi vážná podezření. Například na dohodu s prezidentem, dívání Hlídacího psa nestačí. Co asi muže být na takové dohodě bombastického, aby to bylo na tučný úvodní titulek. Vyhrožování Milošovi soudem je srandovní, když víme, že on nerespektuje ani soudní rozhodnutí pravomocná. Co tam máte dál. Manželka získala zakázku a Blažek je vyšetřován. Skutečně? On je obviněný? Nebo jen podával vysvětlení jako svědek, běžná činnost policie, že vyslechne všechny v okolí případu. Prý Blažek "lhal a podváděl", jenže policie nic nevyšetřuje a trestní oznámení asi podáno ani nebylo. Kauza Diag Human vznikla mimo přičinění Blažka, náš stát spor prohrál a pykat by měl ten co způsobil státu škodu. Otázka způsobu vedení právního sporu a způsobu obhajoby je věc jiná. Neetické jednání právníků, řeší komora a trestné činy policie, ani jedno se nestalo i když se politická garnitura vystřídala, takže je to jen vaření z vody.

0 0
možnosti
ZZ

Blažek není tím největším problémem.

;-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JD

Jaký je tedy rozdíl? Polepšíme si?

0 0
možnosti
Foto

R^ Myslím, že to byla další chyba vítězů. Pan Blažek se hájí ve věcech, o nichž dle jeho slov nerozhodoval. Mít vliv je ale často více, než právo o věci hlasovat.

Jako bývalý ministr měl spousty času na analýzu příčin tristní situace v oblasti vymahatelnosti práva. Bylo by velmi povzbudivé, kdyby téma zpracoval. Ale to zatím neudělal NIKDO.

1 0
možnosti
ZZ

To ani nejde - soudy si žijí svůj vlastní život a nikdo jim do toho nemůže mluvit !

;-)

0 0
možnosti
Foto

Asi by mne nepřekvapilo, kdyby se potvrdilo, že takové dohody byly uzavřeny. Bylo by nejspíš naivní domnívat se, že nastupující vláda bude čistá jak lilie. To neznamená, že bych s tím souhlasil nebo se mi to líbilo. Jenže tak krásné zvraty k dobru se dějí jen v románech.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
TB

je ovšem taky dáno, že všechno může být jinak, než nějaká agentura se vyjadřuje. Všechno je dáno. myslím, že by bylo také dobré vyslechnout i druhou stranu, nikoliv jenom tu jednu a pak tvrdit, že je to svatá pravda. Něco podobného jsem kdysi slyšel o Grose, který se vyjadřoval ještě zajímavěji

Pravil, že křišťalově čistá pravda, ba dokonce prohlašoval, že je to nejkříšťalovější čistý křišťál a pak se ukázal opak

1 0
možnosti
Foto

Pan Blažek už se vyjádřil. Částečně. Pro mne nepříliš přesvědčivě.

1 0
možnosti
ND

Tohle by leccos vysvětlovalo...

1 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 574x
Naše křehká demokracie je ničena populisty a jejich zájmy. Když tomu budeme jen pasivně přihlížet, nepozorovaně se promění v něco jiného. Až si to uvědomíme, bude pozdě.  Proto jsem založil projekt Kohonevolit.cz.

Seznam rubrik