Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nelze než souhlasit. A přesto, že taková slova nikdy mocichtivé nezastavila, nikdy násilníky neodradila a nikdy nejrůznějšímu lotrům v ničem nezabránila, nějakým způsobem lidskou společnost po celé dějiny udržela v chodu a v naději, že bude líp. A tak je dobře, že je připomínáte.

1 0
možnosti
JT

Koukám se do přírody, jejíž jsme součástí. Velká řeka začíná nenápadným pramínkem, lavina začíná sněhovou vločkou a led na rybníku na jaře popraská a pak roztaje. Tak snad to bude u lidí tak nějak podobně:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Největší jistota dnešní doby je to, že vrchnost zase vymyslí nějakou (nechci si zablokovat účet), která nebude fungovat.

Kdo se chce naočkovat, již tak nejspíš učinil, ostatní je na čase nechat být, max. dle situace s režimovými opatřeními.:-)

1 0
možnosti
JT

Souhlas, akorát ten režim by měl být hygienicko-zdravotnický (jako býval kdysi) a ne hysterický politicko-covidistický režim, který je na nás uvalen a ten hygienicko-zdravotnický je jím zneužíván.

1 0
možnosti
PC

Opakoval bych se, a tak jen napíšu, že to cítím stejně jako vy a níže paní Bittnerová, která Váš článek skvěle okomentovala. Děkuji a dávám samozřejmě karmuR^;-)

1 0
možnosti
IB

Právě jste mně rozjasnil. K vám si člověk vždycky přijde pro uklidnění, lidskost, nadhled a velkorysost. Díky za krásný příspěvek.

4 0
možnosti
JT

děkuji za velmi příjemný komentář:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik