Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J31a35n 46M49a22r91e43k

30. 11. 2021 1:31

Vaše starosti bych chtěl mít. Mé zdraví za dvacet let? To bude jistě prfektní. Bude mi 103 let.

1 0
možnosti
PC

Vzhledem k tomu, jaký životní styl tu už dlouhá léta vedeme, a zvláště poslední skoro 2 roky, kdy nám vláda zakazuje vést normální život (např. omezováním různých aktivit, včetně těch sportovních), to dobře nevidím. A to jsem nezmínil negativní vliv stresu, kterým nás denně ubíjí.

Co s lidmi nakonec udělají "vakcíny" během té doby, to je další otázka...

1 0
možnosti
Foto

Jste zvědavý především na negativní komentáře. Já vám chtěl vyhovět, ale ztratil jsem se v osidlech času. Z počátečních 10 let na 20 a na konci zase 10 let. Ostatní zřejmě pochopili maskovanou podstatu, protože s tím neměli problém. Já ano, protože 10 nebo 20 let nebude zásadní problém pro adolescenta, ovšem nejspíš bude pro čerstvého důchodce. Tak vám nemůžu nic napsat, je mi líto.

2 0
možnosti
PK

No rozhodně to závisí v mnohém, nikoliv ve všem na vás, jak to bude s vámi za 10 let. Když jsem dočetl, vybavil se mi jeden z citátů připisovaných Jeničkovi Werichovi...:,,„S věkem jedny věci ustupujou do pozadí a jiné vystupujou do popředí. Jádro je v tom synchronu, ten je těžkej. Někdy vyžaduje, aby jeden brzdil, když ten druhý nemůže přidat.“

Jeníček znal život, jak nikdo jiný, tento výše uvedený podepisuji bez výhradR^

2 0
možnosti
Foto

Pěkný komentář. Děkuji za něj.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste stejně vtipný, jak letáčky zdravotní pojišťovny. Je jedno které. :)))

2 0
možnosti
Foto

Vašemu komentáři jsem dal plus. Děkuji za něj.

0 0
možnosti
VB

Češi na tom budou o něco hůře než např. Skandinávci - ti nebyli vůbec strašeni politiky kvůli covidu, měli méně restrikcí, takže si více zachovali duševní i těles. zdraví. Nemocnice různých zemí mají vyšší výkonnost než ty české, např. švýcarské, německé, švédské, takže tolik neodmítaly plánovatelné zdravot. výkony.

1 3
možnosti
Foto

Jak na tom asi lidstvo bude se zdravím za nějakých 200 let? Přestáváme se hýbat, zachraňují se lidé trpící chorobami, na které by se před 100 lety umíralo a ti své genetické předurčení předávají potomkům, strava není přirozeně, ale uměle vypěstovaná, konzervanty, barviva, pesticidy.

0 0
možnosti
MB

Na rozlučkovém večírku, na konci osmé třídy, nám spolužačka rozdala papíry, kam jsme měli napsat, co budeme dělat za 5 let a co za 10 let. Všichni psali o budoucím povolání nebo vysněné škole. Já napsala, že za 10 let budu vdaná a budu nosit brýle. Mě to vyšlo všechno. Závratnou kariéru jsem neplánovala a taky jsem skončila v domácnosti.

Za deset let zdravá nebudu, nejsem už ani teď. Mám v plánu mít tou dobou za sebou už čtyřicáté výročí svatby a snad už i vnoučata. Jo, a brýle budu mít ještě silnější než teď :-)

1 0
možnosti
Foto

Prý nic Pána Boha tak nepobaví, jako lidské plány.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1123x
Klapky dolů z očí. Nebuďme nevšímaví k dění kolem nás. Zapojme se, ať je svět lepší. Potřebuje to.

Seznam rubrik