Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Díky za informace!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Bohužel si to země EU, tedy i ČR všechno zavinily sami.

Podporovaly USA v jejich vojenských agresích v rozporu s veškerým mezinárodním právem, které vedly k rozvrácení zemí jako Irák či Libye, podpořily islámské teroristy v Sýrii, podpořily nelegitimní násilný převrat na Ukrajině s následnou občanskou válkou. Vměšují se do vnitřních záležitostí Ruska a Běloruska, EU jako vazal USA vyhlásil Rusku a Bělorusku nesmyslné sankce a potom se diví, že se Rusko a Bělorusko brání.

Veškerá vina za současný stav při krizi na běloruských hranicích padá na hlavy politiků USA a EU.

1 4
možnosti
Foto

A zejména na Kalouska. :-P

0 2
možnosti

J82i10r50i 87T59i85c39h70y

29. 11. 2021 16:14

Tak armadni general si mysli, ze Polsko nedovede zastavit par tisicovek vetrelcu. Zminuje se take o vitaci politice Eu, ale samozrejme, za vsechno muze Putin.

3 3
možnosti

R^

Také pan jenerál nějak opomněl zmínit snahy NATO umístit na území Ukrajiny své taktické střely proti Rusku, proti čemuž Rusko tak vehementně protestuje.

Dobře si vzpomínám na slib před sjednocením Německa, že NATO nebude rozšířeno ani o metr směrem k Moskvě.

Teď to vypadá, že taktické rakety NATO by tu Moskvu zvládnout do 10 minut !

:-P:-P:-P

0 1
možnosti

Ta nerozhodnost kolem migrantů čekajících na hranicích Běloruska s Polskem možná vyplývá z toho, že Merkelová končí. Čeká se na novou vládu. Ta se pak může sociálnědemokraticko-zeleně rozhodnout, co chce. Možná bude dělat jako že nic. To se děje teď. Ale mimo Kurdů v Bělorusku vidíme taky proudění Afričanů do Španělska přes Kanáry, do Itálie - to je pořád - a proud bůhvíodkud přicházejících imigrantů míří do Británie. Kde se vzali ve Francii? Mystérium. Dozvíme se o nich vždycky, až když se utopí.

0 0
možnosti

To pana generála nezajímá !

;-(

0 1
možnosti

Dopravit imigranty na hranici a držet je tam je jen o půl stupínku lepší, než když Němci hnali před postupujícími tanky civilisty.

3 0
možnosti

Jo to máte pravdu. Ale proti mě kdyby hnaly postupující vojska civilisty, tak bych střílel. Je lepší zůstat živý. Smrt civilistů nejde za tím kdo střílí, ale za tím, kdo je žene.

0 1
možnosti

A copak soudruh generál si neví rady? Co to takhle vyřešit pěkně po vojensku. Stačí jeden kulomet a migranti poběží na druhou stranu.

3 1
možnosti

To by bylo ale příliš jednoduché.

On by chtěl spíš nějako rezolucičku, či sankcičku, aby vojsko nemuselo ani z kasáren.

;-D

0 1
možnosti

Her generál - protiřečíte si a nemáte v tom jasno ani vy, ani NATO, ani EU.

EU dlouhodobě podporuje převaděče na vodní trase do Evropy.

Když se některé Evropské státy - Makedonie, Maďarsko postavily proti nelegální migraci, stavěly ploty a bránili překročení hranic - byli tvrdě kritizování.

Když o totéž se pokusil Salviny - nehodil se ani na hnůj.

Pamatujete si na památný výrok

„my to zvládneme“ (Wir schaffen das)

31. srpna 2015 pronesla německá kancléřka Angela Merkelová slova, která ovlivnila dynamiku evropské politiky - aniž by kdokoliv a cokoliv, z ostatních politiků EU i NATO, namítal proti !!! Brusel i vlády jednotlivých zemí se zabývaly uprchlickými kvótami, v Maďarsku, Řecku a Itálii čekaly statisíce uprchlíků a německá kancléřka tehdy vyřkla větu, kterou si s ní posléze spojil celý svět – Wir schaffen das, tedy to zvládneme. Bylo to Německo - které uvolnilo stavy nelegální migrace, aniž by si uvědomilo, jaké následky to bude mít !!!

Jako voják musíte vědět, že jinak, než tvrdým přístupem, se této migraci zabránit nedá. NATO i EU a její rektální horolezci se však tohoto postupu bojí a tak stále svoji vlastní vinu raději svalují na někoho jiného - teď pro změnu na Lukašenka, který dočasně nahradil Orbána, či Salviniho.

Budete mít ale odvahu alespoň vy sám pojmenovat skutečné viníky ?

:-P:-P:-P

8 1
možnosti
Foto

Problém migrace spočívá v tom, že EU ji musí podporovat a zároveň to nesmí dát najevo voličům.

5 1
možnosti

... se zneužitím migrantů si zatím neumíme efektivně poradit ... Ale houbeles. S takovou hrstkou chlapů s klacka a kameny by si snad, zvlášť polská armáda, snadno poradila. Ani myš by neproklouzla. Jenomže to se nesmí a proto to nejde.

A že dosluhující vláda, podle vás, prokázala totální neschopnost krize řešit, vám brát nebudu. I já si dovedu představit akčnější přístupy. Ale jak bude v otázkách migrace postupovat vláda nová, ve které budou sedět Piráti a TOPkaři, to si dovedu představit také, ale radost z toho nemám.

6 1
možnosti

J36i75r55i 44T37i90c74h98y

29. 11. 2021 16:17

Pokud se tyce zvladnuti virove krise, jak v tom uspely jine vlady, pocinaje USA a pokracujice skoro se vsemi?

0 0
možnosti

Ani bych neřekl, když generál nepochopil, kdo je hlavní nepřítel !

;-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
Armádní generál v záloze, někdejší náčelník generálního štábu AČR a velitel českého kontingentu IFOR (Bosna a Hercegovina).

Seznam rubrik