Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P35e50t93r 51B65u66r71i49a69n

28. 11. 2021 23:31

Ivo, nebudu daleko od pravdy, pokud měsíční čtenost Vašich článku bude znatelně překračovat hranici 20 tisíc. To samé bude u paní Boškové. Samozřejmě, že se toto číslo sníží tím, že každý článek přečte spousta stejných lidí. Tím chci říct, že není zanedbatelná množina čtenářů, které můžete ovlivnit. A zcela určitě se najde minimálně jeden, kterému jsme Vy, já, paní Bošková a další, potvrdili to, kde nad něčím váhal a my jsme jej našimi slovy ovlivnili. Navíc paní Boškové publikují články i Parlamentní listy, a tím se její množina jo znásobí. Jen tématem Covid se chtě nechtě snažíme ovlivnit všichni, co zde o něm píšeme.

Paní Bošková může být milá a vzdělaná dáma. Ona "masivní" kritika povětšinou nesouvisí s osobou Bošková jako takovou. Jako zdejší publicista je pro mě nedůvěryhodná. Její zaměření je cíleně namířené jen jedním směrem a až nepochopitelně prezentované nějakými překlady. Dal jsem si jen jednou tu práci, abych prozkoumal jeden z jejích udávaných odkazů. Také jsem jí to do diskuse napsal. Ona těží z toho, že čtenáři nebudou mít moc chuti se těmi jejími cizojazyčnými odkazy prokousávat. Bylo už to napsáno nejednou. Paní Bošková řekne jen A, a to vždy jen to, které se jí hodí. Pokud bude psát dlouhatánský článek o hlouposti očkovat děti, a já se v jednom jejím odkazů dočtou, že jí zmíněná agentura doporučuje očkovat děti od 11 let, nemůže být pro mě autorka důvěryhodná.

5 0
možnosti
Foto

I48v73o 41C77i78l54i23c50h

28. 11. 2021 23:45

Petře, troufám si tvrdit, že všichni blogeři, včetně mne a i Vás, máme plus mínus pořád stejné čtenářstvo.

Parlamentní listy mne kontaktovaly se žádostí o rozhovor, což jsem s díky odmítl. Ale zase díky google vím, že například některé moje články odtud publikuje i několik dalších serverů. To je holt vlastní internetový život toho, co pustíme ven... ale tam je ta čtenost ještě mnohem menší, než zde. Fakt bych to nepřeceňoval, nejsme pupek světa.

0 0
možnosti
Foto

Promiňte, pane Buriane, ale pokud rodiče skutečně zajímá otázka očkování dětí a není dosud rozhodnut, zavolá pediatrovi nebo si najde na netu názory kapacit (a těch je povícero), případně zdůvodnění samotných agentur.. ..

Část rodičů věří politikům a ČT a nic moc nezvažuje a nečte.

At tak, či tak, žádná matka se nerozhodne dle článku neznámé nelékařky, navíc trochu nepřehledného.

4 0
možnosti