Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč - protože chce být originální a nekonvenční. Chce vyniknout, touží být králem samozřejmě i nad všemi blogery a hodnotit se svoji vysokou inteligencí všechny ty názory ostatních. Posbírá par vět z článků blogera, přimíchá k tomu trochu hovadin ze života a svých názorů, které s tím často vůbec nesouvisí a je se svým článkem spokojen.

Připomenu pouze,” I blbost má své místo na slunci!”

K tomu připomenu skutečnost, že bloger Nožička je dlouholetým dobrým blogerem se kterým ne vždy souhlasím, ale ta blbost se ho vůbec netýká!

1 1
možnosti

Je zavrženíhodné neotevřít vlastní diskusi, napsat, že o diskusi s autorem nestojíte a pak opruzovat pod jeho článkem.Rv

1 1
možnosti

Řečení a protiřečení je v turbulentní době běžné, stejně jako vyvracení řečení a vyvracení protiřečení. Prostě tvrdá kríza schíza.

Ideoví pragmatici šílí, poetové tvoří nejlépe (říkal MZ), blbouni zírají nevěřícně a zbytek se jen tak veze. Není divu, že Trčálek tvoří, až z toho Nožička šílí. ;-)

2 0
možnosti

Milý pane Trčálku, i když jsem na rozdíl od Vás ještě nevyčerpal denní limit ohledně tří blogů za den, další blog již psát nebudu a zareaguji na Vás pouze v diskusi.

Sorry, ale pokračujete v manipulování. V blogu, který jsem napsal dnes odpoledne, přece jasně píši, že mi vadí Vaše manipulace ohledně toho, že jsem pro nedodržování epidemiologických opatření a primátora Hřiba údajně viním z toho, že si nebudu moci jít na vánoční trhy dát svařák. To jsem konkrétními citacemi jasně vyvrátil a ten, kdo chtěl a bylo mu shůry dáno, to nejspíš i pochopil.

Nijak nezpochybňuji, že jsem rozsáhlý text, který jste zkopíroval do svého předchozího blogu, zhruba před rokem skutečně napsal. Ovšem opravdu mi chcete namluvit, že je pod Vaše rozlišovací schopnosti rozpoznat rozdíl mezi tehdejší demonstrací, na které téměř nikdo nedodržoval opatření ohledně povinnosti nosit roušky a co si pamatuji, tak její účastníci tehdy házeli na dozorující policisty vše, co bylo zrovna po ruce, s tím, když by se někde dnes konaly trhy, které by někdo přejmenoval na farmářské - samozřejmě za předpokladu, že by tam byl dodržován i kontrolován zákaz konzumace jídla a pití?

4 3
možnosti

A já, pane Trčálku, opravdu nemám problém zkritizovat i opatření dosluhující Babišovy vlády, pokud jsou nelogická. Při Vašich schopnostech rychle hledat ve starších blozích by Vám jistě nečinilo problém najít i mé dřívější blogy, ve kterých jsem kritizoval např. zákaz prodeje kávy do kelímků či nedělní zavírání supermarketů. Ale něco takového se Vám asi nehodilo do krámu, že ano? ;-)

2 3
možnosti

... protože může.

0 0
možnosti
Foto

J48a52n 15Š48i72k

28. 11. 2021 18:23

Nu, ano!!! Proč, proč, proč??? :-)

0 0
možnosti

Můj osobní názor, Karel je psycho, moc nechápu, proč ho někdo bere vážně. Ale i takoví jedinci existují, kteří berou všechno vážně. Na světě je nesmírné spektrum magorů, neustále mě to na internetu překvapuje, jaké hovadiny jsou lidé schopni provést. Je to až nechutné a Stvořitel to bezpochyby s homo sapiens přehnal, je to přes čáru, Pane.

4 0
možnosti

No ani bych neřekl že by to bylo mimo toho to co je v politice - přes čáru jsou právě ti tzv. demokraté který si tady z demokracie dělají akorát tak dobře placenou šaškárnu. Druhá věc je že to je princip zastupitelské demokracie těch co zastupují právě ty co by jim vzali fleky kdyby šli rovnou do politiky jako třeba Babiš. No a pak tuhle šaškárnu vidíme tady na blozích ;-D No tak proč se u toho taky trochu nepobavit ;-)

0 0
možnosti

J64a46n 18Z74i42e56g68l23e96r

28. 11. 2021 18:10

Karel Trčálek si na svých blozích může psát, co chce. Ostatně toto právo má každý bloger.

5 2
možnosti

to zas tak nemůže pokud se to pravidelně opírá o samotného blogera ... ono už i jen mínusovaní od téže osoby nemusí být moc příjemné v diskuzích natož když někdo píše někomu a pravidelně antiblogy Rv ... no ale lehce to i jistý způsob připomíná na politickém scéně toho havlovského absurdního tzv. demokratického divadla ;-D (abych se držel tématu politiky)

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti

Ano, přesně Vás, pane Nožičko, který v jednom ze svých článků označujete počínání účastníků loňské demonstrace na Staroměstském náměstí za nerozumné a ohrožující zdraví jejich blízkých (mimo jiné proto, že při této demonstraci byla porušována platná vládní opatření), abyste v dalším svém článku napadal pražského primátora Z. Hřiba za to, že nynější vládní opatření (o kterých si můžeme myslet, a v tom máte jistě pravdu, cokoliv), kupodivu plně respektuje, ač je členem Pirátů, kteří jsou úhlavními nepřáteli a škůdci této republiky (aspoň v hlavě premiéra estébáka, který si teď bude hrát, světe, div se, na levicovou opozici, takže se ocitne na jedné ideologické lodi, hádejte s kým, no přece s Piráty, to by nevymyslela ani paní Lhotská, hehe).

Zdroj: https://trcalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779590

Docela dlouhá věta na to, aby pan Trčálek jen tak lehce si zakádroval ;-D a nebo třeba i jen tak lehce osvícenecky pozitivisticky a hlavně odborně filozoficky pozapomněl na to, že to co bylo včera není dnes ;-) ... jiné to zase je pokud se tedy třeba nejdená např. o naučné rozmluvě o jedněch cinknutých volbách podle paragrafu volebního zákona, který ale jako tzv. skutečná a autentická nefalšovaná demokratická strana nemusím využít, pokud by nevyhovoval vlastním nejpřísnějším demokratickým kritériím (podobně třeba jako koluzavý mandát ;-) S tím se pak dá docela i pracovat i o něco déle než do soumraku dnešního božího dne ... a to dokonce i bez podpůrného falešného a prázdného mravokázání ;-) No a mám to skoro stejně tak i dlouhý a na rozdíl od výše uvedeného i originální a ne jen okopčené. ;-D

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
  • Počet článků 2947
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik