Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

A?

Všimněte si laskavě, že naprostá většina podpisů nejsou žádní lékaři... :-/

3 2
možnosti
JP

Pane Bárta, pro Vás svoboda není žádnou hodnotou, Vy klidně schválíte cenzuru i ostrakizaci, Vám je dobře v mediální mlze. Vzorec pro jednoduché rychlé řešení: nemoc, injekce, zdraví. Víte vůbec, že některé týdny i u nás zemře víc očkovaných seniorů než neočkovaných? Vidíte grafy z jiných zemí, kde očkovaní umírají víc než ti, kteří si zachovali přirozenou imunitu?

Přesto i Vás vyzývám, zvažte svoji podporu i lidem, kterým nerozumíte. Pokud projde beztrestně totalita, bude za čas likvidovat i Vás. Jaká jsou dnes čísla, neopakujete jen očkovací slogan? Kolik je mrtvých neočkovaných, očkovaných do 14ti dnů po očkování a očkovaných?

5 5
možnosti
HS

Pane Pavelko, vy jste zřejmě další z těch, co si nevědí rady se statistickými údaji. Čím víc je očkovaných, tím víc se jich objeví i na JIPkách. Musíte ale brát v úvahu, jaké procento z očkovaných tam skončí (a případně umře) a jaké procento z těch neočkovaných. A tady čísla hovoří jasně.

9 3
možnosti
JS

Praxe ukazuje, že tato vakcinace není pro lidské zdraví nic moc prospěšného. Lékařské a vědecké kapacity, které mají proti očkování výhrady, jsou umlčovány a odstraňování z medií.

Uvádíte, že neočkovaní jsou hlupáci. Pominu Váš intelekt, ale není hlupák ten, kdo do sebe nenechá narvat látku o jejímž složení a účinnosti panují pochybnosti. Nenechá do sebe narvat látku, kterou musí každý půlrok opakovat a které mnohdy má fatální následky a mezi očkovacími látkami vysokou mortalitu.

Hlupák je ten, kdo se očkuje tímto sajrajtem aby mohl do hospody, do kina, na hory na dovolenou. Hlupák je ten, že si myslí, že je vůči nákaze imunní

6 18
možnosti
Foto

Raději budu chodit co půl roku na očkování, než ležet s nejistým výsledkem na JIP...

22 2
možnosti
Foto

R^ Bohužel je stále dost hlupáků a i s takovým materiálem musíme pracovat...;-)

14 3
možnosti
VF

... na obou stranách.

4 0
možnosti
ZJ

.... pane autore - ,,život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí" !! .... Nemyslíte, že jste se od těchto svých slov už poněkud vzdálil?? Dokonce myslím, že už nenávratně. - Ve své nenávisti se Vy osobně klidně naperte třeba deseti vakcínami a laskavě nechte na ostatních, jak se rozhodnou!

10 19
možnosti
Foto

Tedy "prát se vakcínou ve své nenávisti", to vám muselo dát hodně zabrat, přitom taková nesmyslná myšlenka.

6 2
možnosti
Foto

Každý den, přesně v 22.hodin zažíváme kouzlo. Bezinfekčním lidem mizí záhadně platnost QR kodů a stávají se infekčními. Proti kouzlu se ale stávkovat nedá, to ví každý...

9 5
možnosti

A teď tu máme nového koumáka z jižní Afriky, který se nejvíce vyskytuje na vánočních trzích. Oproti tomu farmářské trhy jsou proti němu imunní. Ale stejně by mě zajímalo, jak často tam v té Botswaně ty vánoční trhy mají, že se tam kluk naučil chodit, pak s turistickým vízem do letadla a hurá slavit vánoce do Evropy.

2 4
možnosti
Foto

"Kdo má naočkovanou celou nejvíc ohroženou skupinu, ten vyhrává uvolnění a v rámci možností normální život." ... Zajimave, ze to nefunguje nikde a i v plne proockovanych zemich se rozjizdi dalsi restrikce. Chtelo by to novou mantru ;-)

8 7
možnosti
RK

R46a91d13e10k 52K83o20h96u95t

29. 11. 2021 2:02

Při vašich nemocech vás rozcilovani může zabít.

2 2
možnosti
PN

Ještě že Bárta nepíše proti očkování, to bych byl nervózní.

5 0
možnosti
MS

Pane Bárta, opravdu prosím, než něco veřejně napíšete, tak si o tom něco zjistěte. Ať nepíšete nesmysly. Pokud to není účelem...

10 24
možnosti
RK

R39a43d79e70k 56K16o62h48u46t

28. 11. 2021 22:08

A co by si měl zjišťovat? Inteligenci těch co byli na demonstraci???

24 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.