Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak už i hlavní hygienička plně očkovaná dostala covid-19. A to chceme mít povinně? Nyní na ČT24 - krizový štáb Liberec: plně očkovaná paní navrátivší se z Afriky má omikron.

0 0
možnosti

;-D;-D;-D A ted nas vsechny zdemoc prosim pravidelne informujte o prubehu jejiho covidu-19. ;-D;-D;-DMozna ze i vy pak pochopite k cemu to ockovani je.

0 0
možnosti

Corriere.it: Italská populace je plně očkována z 85 %, přesto je za den téměř 13 000 infikovaných a 47 úmrtí (o den dřív 90), narůstá počet hospitalizovaných. Redakce mapuje, kdo z očkovaných se zase infikoval, nevyhýbá se to ani politikům. A k dovršení všeho: jako první infikovaný Ital omikronem byl očkovaný muž, vrátil se z byznysu z Afriky. Podle afric. lékař. společnosti prý ale jsou jen mírné příznaky, i když se nová varianta jeví jako více nakažlivá. K p. Svobodovi: stanovisko k českým rodičům nevylučuje další možnosti žalob u tohoto soudu, on jen konstatoval, že se v ČR neočkuje násilím, rodič může zaplatit pokutu, nanejvýš mu dítko nevezmou do školky, ale do školy ano. Čeští rodiče podle mě měli smůlu v obsazení soudního orgánu, kde převažovali postkomunističtí soudci, kteří odhlasovali něco, co oni sami ve své zemi ani nemají (mají místy i lepší či přijatelnější podmínky očkování). I Němci to řeší tím, že místo do obecní školky dají dítě do jiné formy předškolní péče, mají ale jen jedno povinné očkování, ne asi 9, která jsou u nás.

0 0
možnosti

Když si odmyslíte povinné očkování a nevpuštění neočkovaných dětí do školky a zůstanete pouze u toho zdůvodnění soudu "právo na ochranu zdraví je nad právem na osobní integritu jednotlivce", může toto zdůvodnění soudu být zároveň příčinou vládních opatření v Německu, Rakousku, Francii, ČR atd....?

1 0
možnosti

Je to jen moje domněnka, ale odpůrci dostali na frak, nikoli dnes, nikoli ve Francii, Německu, Rakousku a vlastně i Švýcarsku, ale už v dubnu ve Štrasburku. Opíráte své články o listinu, stejně jako se o listinu opírají odpůrci.

Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku v dubnu 2021 zamítl českou žalobu na povinnost očkování hexavakcínou a odmítnutí přijímání neočkovaných dětí do mateřských škol. Zdánlivě tahle žaloba na hexavakcínu nesouvisí na vakcínu proti covidu, jenže se podívejte na odůvodnění zamítnutí.

Dle soudu - právo na ochranu zdraví skupiny je nad právem na osobní integritu jednotlivce. Tohle je regulérní právní stanovisko soudu a regulérní stanovení právní váhy dvou základních práv v listině, která mají kolizní vztah.

Jak dopadne žaloba v Haagu? Protože jeden soud pro lidská práva už stanovil právní váhu dvou práv v listině.

A podívejte se na sled událostí v Evropě (mimo tu Skandinávii) po dubnu 2021 ohledně povinnosti očkování, nebo užití covid pasu.

0 0
možnosti

Berliner-zeitung.de: v sobotu v Rakousku demonstrovaly desetitisíce lidí proti povinnému očkování. Podle policie např. v Grazu 25 000 protestujících, v Klagenfurtu 5000, na další místě 3000. Policie protesty hodnotí jako pokojné, až na některé účastníky bez roušky či někteří prý heilovali. V Rakousku je očkováno 67 % populace.

0 2
možnosti

Proc do toho prosim motate Berliner Zeitung?

1 0
možnosti

Ve Švýcarsku 24 kantonů (z 26) podpořilo covid-zákon, tzn. i covid-pas. Byla mimořádně vysoká účast voličů v lid. referendu (téměř 66 % voličů). Ti, kteří jsou pro vládní opatření, vyzývají odpůrce, aby se nyní nesnažili rozdělovat společnost (předtím odpůrci vytýkali vládě, že ona rozděluje společnost), ale odpůrci prý budou dále bojovat proti opatřením vlády, která vidí jako nesmyslná či protiústavní. Ve skutečnosti, i když referendum dopadlo s výsledkem 62 % pro vládní opatření, zůstává společnost stejně rozdělená, téměř ve všech kantonech byly výsledky tak půl na půl, jen občas se pro vládu vyslovilo např. 72 %. Tři okrsky ještě nebyly sečteny. Voliči ale ten samý den řešili v referendu ještě i iniciativu ošetřovatel. povolání, která chtějí zlepšit pracov. podmínky, dále pokus jinak ustavovat soudce, nikoli jen podle nejsilnějších politic. stran (většina přehlasovala třetinu voličů, to je holt demokracie). Ale dobré je, že občané aspoň mají možnost něco změnit mimo přání politiků.

0 2
možnosti

Mě by vážně zajímalo, zda tomu chaosu co paní Bošková plodí, někdo rozumíte? Vždyť to nemá ani hlavu, ani patu.

Nejdříve začne Vojtěchem, aby se zcela nesmyslně přenesla na Švýcarská čísla, které navíc neumí interpretovat.

Rozumím tomu, že když nemá kde co obšlehnout, tak se snaží svou kvótu alespoň jednoho článku denně splnit za každou cenu. Ale tohle???

Proboha, kde jste studovala žurnalistiku, paní Bošková? To byl nějaký rychlokurz?

11 0
možnosti

J31a11n 56D28o18u58š31e11k

28. 11. 2021 16:07

"...zda tomu chaosu co paní Bošková plodí, někdo rozumíte?"

Přečetl jsem od ní tři články a pak jsem se o to přestal snažit. Takto, já nejsem úplně hloupý člověk ale její články jsou pro mě vyšší dámská.

7 0
možnosti
Foto

Příbuzný 64 let. 2x Pfizer - nakažený - 1 den 37,4 pak bez horečky, ztráta čichu i chuti. Má to 6. den.

0 0
možnosti

P95e82t98r 14B44u98r88i77a91n

28. 11. 2021 15:31

Napadá mě pár věcí a míst, kde se mohl ministr zdravotnictví nakazit covidem:

- nestihl osmé přeočkování v řadě, tzv. ránu jistoty

- podstrčili mu americký respirátor místo toho čínského, které jsou nejlepší

- když vyšel z vládní budovy narvané stovkami lidí bez roušek, potkal v dáli na ulici jednoho neočkovaného a letmo se minuli

- dal si svařák na farmářském trhu a nevěděl, že je to původně vánoční trh

- a možná byl v restauraci omylem po 22 hodině, a jak víme z nařízení vlády, to už je jinej covidovej fičák

4 0
možnosti

Mam tip.

Setkal se skupinou nakazenych odpurcu ockovani z Teplic. :-)

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS