Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže evoluční biolog je vlastně takový věštec a jeho kvalita se pozná podle procentuální úspěšnosti. Ale jinak článek zajímavý a poučný.:-)

0 0
možnosti

Není nad odborníka, který nejdřív předpovídal ulice plné mražáků na mrtvoly a chvíli poté kázal o přežití lidstva. Rv:-P

2 2
možnosti

I tak vycházel z dat, jaká měl k dispozici a ne z pivní pěny jako Landovci.

0 2
možnosti

P44a83v68e48l 48D41u26d33r

28. 11. 2021 22:39

Perfektní, a ještě byste mohl sdělit, kdo z těchto odborníků nám řekne, zda konkrétní varianta, třeba Alfa, je přirozeného původu nebo umělého z laboratoře? Podle některých expertů to dokonce dokáže vytvořit pouze i jen jeden člověk, aniž by to ostatní pracovníci té laboratoře věděli.

0 0
možnosti

Důkazy by mohl najít molekulární biolog.

3 0
možnosti

P98a47v20e55l 77D36u16d89r

28. 11. 2021 19:19

Jistě víte, že nová varianta Omikrón není příbuzná s variantou Delta, která je dominující nejen v JAR, ale téměř na celém světě. Tato varianta má asi 50 mutací, z toho asi 30 ve spike proteinu... Proč žádný z těchto expertů neuvádí, že by mohla vzniknout v laboratoři? Anebo znáte nějakého?

0 0
možnosti

Tato varianta má nejspíš zmutovaný gen pro replikaci RNA. Kvůli tomu vytváří spoustu nových mutací. To je častý jev - takovým jedincům se říká mutátoři.

3 0
možnosti

O28s65k73a61r 15B68r74u76n69a

28. 11. 2021 18:10

Článek je to hezky napsaný. Ale spíš pro čtenáře, co už to vědí. A pokud si Micík jednou vzal do hlavy, že nejobjektivnější obrázek mu pomůže vykreslit jeho selsko-kocouří rozum v kombinaci s radami Facebookových vychcánků, těžko ho rozumnými argumenty odtáhnete z vlivu temné strany Síly.

0 0
možnosti
Foto

Selské zdravorozumáře z VŠŽ najdete úplně všude a jsou nejlepší odborníci na vše....:-)

4 0
možnosti

R^ aneb Gaia je dynamický stochastický model ;-) ale vypadli nám z toho politici jak poziční tak ti opoziční za bukem ... ti poziční by se pak měli zeptat dochtorů kdo je na těch JIPkách a kdo tam není a statistici by to měli vyhodnotit a říci co je statisticky významné v té změti všech možných a nemožných čísel a politici si přečíst ty statistické jasné ukazatele a nařídit cílený lockdown pro ohrožené skupiny s doporučením očkování a hlavně povinné léčby jejich přidružených chronických chorob jako je obezita pod oním šifrovaným hyperkorektním názvem "s covidem" ;-) a ty nevýznamně ohrožené nechat být ve výběhu i s tím dosud neochočeným virem se vzájemně biologicky evolučně vyřádit a nedělat z toho jestě větší kovbojku neboli stochastiku než to je. ;-)R^

S poklonou a s covidem, bloger XY :-)

povinné ozdrojování: https://cs.wikipedia.org/wiki/Stochastika

1 0
možnosti
Foto

Ano, gája nám tady opravdu chyběla, to ano.

0 0
možnosti

Škoda Micíku, že se nedovíme, jak je to s tím Prevenarem.

0 0
možnosti
Foto

Prevenar Vám může píchnou Váš lékař, od 65 let zdarma. Je to očkování proti pneumokokové nákaze (tzn. proti zánětu plic). Tzn. může zmenšit nebezpečí, že po se při kovidu nepřidá i bakteriemi způsobený zánět.

2 0
možnosti

Je fajn, že pan profesor se nedal odradit.. Jako totální laik přes viry a choroby bych DOPLNIL, že důležité jsou i názory psychologů. Ještě jsem například neslyšel, co dělá s lidmi, když je obalej igelitem, nacpou jim do všech děr a žil trubičky hadičky, a choděj kolem nich huhlající kosmonauti, aniž by se směli pohnout jít se kupříkladu vys*at a vych*at. Neumírají náhodou na stres???? Profesore?!!! Tipnu si že valnou většinu ano, to ale odborníky nenapadne, protože nestudovali psychologii. A pak filosofové by do toho taky měli mluvit - pokud filosof není vyděšený, není médii připouštěn. Biolog i filosof Stan. Komárek by určitě řekl své: např. homo sapiens je prostě degenerovaný druh určený k částečné evoluční selekci. Memento mori. Všichni umřeme, to je jistota, bejby. resp. Macíku.

3 1
možnosti
Foto

O72t59a59k95a15r 10S76e53k50l

28. 11. 2021 13:54

Jen tak pro pořádek : na JIPce pacienti NEJSOU zabaleni do igelitu , jsou nahatí , neb je tam vedro. Vy.rat a vy.cat nechodí , neb nejsou toho schopni. Hadičky a trubičky tam mají proto , aby pokud možno přežili.

V igelitu jsou tam zabaleni lékaři a sestřičky , kteří mají tytéž úkoly jako výše zmíněné hadičky a trubičky.

Dokonce se mně to rýmuje. -:(

7 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu za název;-D, a teď si jdu přečíst celý blok (ten film mne bavil a zaujal) ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

oprava - blog, samozřejmě ... a jinak u mne dobrý ... bod jedna mne rozesmál. Ale nejen to ... ;-)R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS